Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟ χωρισμός του Λιάγκα από την Αλίκη και οι ερωτικές αποδράσεις με...

Ο χωρισμός του Λιάγκα από την Αλίκη και οι ερωτικές αποδράσεις με την ξανθιά…

Επιστροφή στο ξανθό για τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος τους τελευταίους μήνες βιώνει μεγάλες αλλαγές στην προσωπική του ζωή. Ο παρουσιαστής χώρισε το Πάσχα την 34χρονη μελαχρινή σύντροφό του με την οποία ήταν μαζί για αρκετά χρόνια, λίγους μήνες αργότερα από την δημοσιοποίηση του τέλους της σχέσης του με τη Φαίη Σκορδά.

Η 34χρονη Αλίκη από την Κέρκυρα έφτασε πλέον σε μια ηλικία που ήθελε να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της με το να δημιουργήσει οικογένεια και εκείνη με τη σειρά της.

Στο πρόσωπο του Γιώργου Λιάγκα έβλεπε τον πατέρα των παιδιών της ωστόσο εκείνος της είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει σκοπό να κάνει τρίτο παιδί. Εκείνη πίστευε πως με τα χρόνια θα του άλλαζε γνώμη, αλλά μάταια. Το χάσμα αυτό έφερε τη ρήξη αλλά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 δεν άργησε να βρει νέο έρωτα.

Γρήγορος ο Γιώργος σε αυτά λίγο πριν το Καλοκαίρι ερωτεύτηκε μια όμορφη ξανθιά παρουσία κάτω των 30. Μάλιστα , η βιασύνη να ζήσουν ανέμελες στιγμές ήταν τόσο μεγάλη που πήγαν και διακοπές μαζί στην Κύθνο.

Σαν να μην έφτανε αυτό φαίνεται πως έχει «δαγκώσει άγρια τη λαμαρίνα » με την μικρή ξανθιά , τόσο που πήγε μονοήμερη στην Πάρο για να τη δει , όπου εκεί εκείνη έκανε διακοπές με την παρέα.

Για να δούμε ποσο θα κρατήσει ο νέος έρωτας και αν εκείνη του αλλάξει γνώμη στο θέμα του τρίτου παιδιού.

Πηγή: Nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα