Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟ Πετράκος ξαναχτυπά – Ευθεία επίθεση σε Τσιόδρα

Ο Πετράκος ξαναχτυπά – Ευθεία επίθεση σε Τσιόδρα

Ήταν 19 Νοεμβρίου του 2020 όταν η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου έβαλε στο στόχαστρό της μεταξύ άλλων το βίντεο που είχε κυκλοφορήσει λίγες ημέρες πριν ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος, στο οποίο ο ίδιος αμφισβητούσε τα στοιχεία για τα κρούσματα της πανδημίας, τα τεστ αλλά και τα εμβόλια κατά του ιού.

Η εντολή της Εισαγγελέως ήταν να εντοπιστεί αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις, όπως διασπορά ψευδών ειδήσεων άπαξ και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και διέγερση σε ανυπακοή από τον πρώην παίκτη του Fame Story.

Επτά μήνες μετά, ο Γρηγόρης Πετράκος επέστρεψε με νέο βίντεο κλιπ τραγουδιού το οποίο αποτελεί ευθεία επίθεση στους διαχειριστές της πανδημίας, φωτογραφίζοντας λοιμωξιολόγους και εκπροσώπους της πολιτείας, γιατρούς και την επιτροπή των ειδικών η οποία έκανε προτάσεις για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Σε ένα βίντεο στο οποίο τοποθετεί τους «ειδικούς» -τους γιατρούς ιδιαίτερα- απέναντι στον κόσμο, ο Γρηγόρης Πετράκος συνεχίζει να προκαλεί λίγες εβδομάδες μετά το σταδιακό άνοιγμα των περισσοτέρων κλάδων και την άρση των lockdown…

πηγή: daily media

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα