Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟ Πέτρος Κωστόπουλος ξεσπά: Bαρέθηκα κάθε καραγκιοζη που λέει ο,τι θέλει

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ξεσπά: Bαρέθηκα κάθε καραγκιοζη που λέει ο,τι θέλει

Ο Πέτρος Κωστόπουλος θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς του στο instagram τη δική του εκδοχή για ένα βίντεο που διαδώθηκε, αμέσως μετά την επιστροφή του από Ντουμπάι.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος έγραψε στο Instagram:

“Δε συνηθίζω να απαντώ στο instagram για προσωπικές μου υποθέσεις. Όμως, αισθάνομαι ότι το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και ο ρόλος του καρπαζοεισπράκτορα μου κάθεται στραβά. Λοιπόν σήμερα έφτασα από το περιβόητο Ντουμπάι και βρέθηκα απέναντι στις περισσότερες κάμερες και παπαράτσι που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Δείγμα αν τι άλλο ειδησιογραφικής ενδειας μέσα στην κατάσταση που περνάμε. Είπα ό,τι είχα να πω μέσα σε ένα πολιτισμένο κλίμα, απαντώντας στις ερωτήσεις που με αφορούσαν. Γνωριζοντας ότι θα τις δω αύριο σε διαφορετικές εκπομπές ανάλογα με το μοντάζ που θα διαλέξει ο κάθε αρχισυντάκτης. Μέχρι να φτάσω σπίτι μου μου στέλνουν άσχετο με τη συνέντευξη κείμενο με βίντεο και φωτογραφίες από γνωστό site στο οποίο λίγο πολύ βλέπω ότι τσακώθηκα με επιβάτες στον χώρο αναμονής για τα αποτελέσματα των εξετάσεων για covid. Ο λόγος; Πήγα λέει να φύγω χωρίς να περιμένω τα αποτελέσματα και κάποιοι με έκραξαν και τσακώθηκα μαζί τους! Μόνο που από εκεί φεύγεις μόνο με συνοδεία και αν αποφασίσεις να την κάνεις με μικρά πηδήματακια σε κλεινούν… Δε μπορείς! Κοιτάζω το άρθρο και βλέπω ότι τύπος εξακολουθεί και με φωτογραφίζει από το αεροδρόμιο στο Ντουμπάι μέχρι που βγαίνω έξω στο Ελ. Βενιζέλος. Παντού τσεκ ιν, αναμονή, αεροπλάνο, έξοδο και τελικά έχει ένα βίντεο όπου μια κυρία φωνάζει… σε υπαλλήλους γιατί βγάζουν κάποιους που πήραν τα αποτελέσματα νωρίτερα, προφανώς εκνευρισμένη. Πουθενά δεν ακουγέται Κωστοπουλος, πίσω μου φαίνονται άνθρωποι να βγαίνουν από την πόρτα, εγώ μέσα να μιλάω ήρεμα με γνωστούς και φίλους χωρίς κανέναν εκνευρισμό χωρίς κανεις από τους επιβάτες να ασχολείται μαζί μου. Βίντεο είναι. Μίλησα και εγώ και άλλος άνθρωπος στην κυρια λέγοντας ότι τους συνόδευσαν υπάλληλοι του αεροδρομιου. Και συνεχισα όπως δείχνει το βίντεο να μιλάω με τα παιδιά φίλου μου. Πουθενά δεν διαπληκτίστηκα με κάποιον. Βίντεο φωνές ακουγονταν. Όπως και τα γέλια του προσωπικου μου σκηνοθετη που συνεχίζει επί 6 ώρες να με τραβάει “

Στη συνέχεια, ο Πέτρος Κωστόπουλος προσέθεσε πως:

“Αφού πέρασε λίγη ώρα μας ανακοίνωσαν ότι είμαστε όλοι αρνητικοι και φύγαμε όλοι μαζί, εκτός των 10-12 που είχαν οδηγηθεί έξω. Μία ήταν σε αναπηρική πολυθρονα με τους συνοδους της. Το βίντεο δείχνει καθαρα ότι δεν τσακώθηκα, δεν ύψωσα φωνή, δε μίλησε κανείς πέραν της κυρίας που διαμαρτυρήθηκε γιατί κάποιοι έφυγαν νωρίτερα. Θα μπορούσα να είχα φύγει γιατί μου είχαν πει ότι είμαι αρνητικός αλλά ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΟΝΟΣ! Kαι δεν ακολούθησα τους άλλους. Και όμως! Μετά την αναπαραγωγή φαίνομαι να είμαι τόσο χαζός και μαλάκας που τσακωνομουν κιολας! Όλα τα είχε η Μαριορή, αυτό ήταν και κοροιδο. Περιμένω τώρα να δω πώς θα δω μονταρισμένα και με σχολια ολα όσα ειπαμε στο αεροδρόμιο σήμερα. Άσχετα με το συμβάν, σχετικά όμως με όλα αυτά τα μπινελίκια που έφαγα αυτές τις ημέρες. Πάντα πιστεύω ότι είναι οι κάλοι και υγιεις είναι περισσότεροι. Και τα κομπλέξονια και οι ανώμαλοι, μια θλιβερη μειοψηφία που κάνει θόρυβο για να υπάρξει με ηχηρές δολοφονιες στα λεγομενα social (my ass) media. Φιλιά (στο υπερπεραν). Μου έχετε στειλει ήδη καμία 600αρια μηνύματα με την ίδια φράση. Και μέλη της οικογένειας μου επίσης. Ξέρετε ποια και που τους γράφεις…Τhanks! Αλλά πιο πολύ ευχαριστώ δυο δικηγόρους που μου έστειλαν πώς να βγάλουμε λεφτά από αυτό και από τον σκηνοθέτη μου πληροφοριοδότη fake news. Bαρέθηκα τον κάθε καραγκιοζη για να λέει ο,τι θέλει. Είπαν στο Λολο να χέσει και αυτός ξεκωλώθηκε”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα