«Το παιδί αυτή τη στιγμή παίζει σε γνωστή παράσταση σε θέατρο της Αθήνας, έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές. Έχουμε έναν πολύ καλό ηθοποιό και πρέπει να τον αγκαλιάσουμε. Πάει πάρα πολύ καλά στο θέατρο, θα πάω να τον δω σε λίγες μέρες και πιστεύω ότι θα βρει κι άλλες δουλειές μετά από αυτήν. Διαβάζω καταπληκτικές κριτικές για εκείνον, δεν είναι χωρίς δουλειά, πρωταγωνιστεί»

«Υπάρχει ρατσιμός. Είναι τελείως λάθος να συνδέουν το παραχθέν έργο με την προσωπική ζωή κάποιου. Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει το δημιούργημα όλων των ανθρώπων μιας σειράς. Επίσης δεν έχει αποφανθεί ακόμα το δικαστήριο για τίποτα και υπάρχει και το τεκμήριο της αθωότητας. Κανένας νόμος δεν λέει ότι κόβουμε μια σειρά για την προσωπική ζωή του καθενός». Συμπλήρωσε για τις αντιδράσεις που υπήρξαν για την επανάληψη των Απαράδεκτων την Πρωτοχρονιά.

Ποια είναι η παράσταση και ο επαναστατικός ρόλος του

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις του έργου «Συμφορά από το πολύ μυαλό» του Αλεξάντρ Γκριμπογέντοφ στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων-Λευτέρης Βογιατζής σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού και έναν θίασο δεκατριών ταλαντούχων ηθοποιών μεταξύ αυτών και ο γιός του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης Φιλιππίδης, που ξεκινάει την δική του πορεία στο σανίδι και εν γένει στο εγχώριο καλλιτεχνικό στερέωμα

Πηγή: sportdog.gr