Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟ Μιχάλης Χατζηγιάννης ερωτευμένος ξανά! Η 30χρονη, καλλονή, τραγουδίστρια, που "έκλεψε" την...

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ερωτευμένος ξανά! Η 30χρονη, καλλονή, τραγουδίστρια, που “έκλεψε” την καρδιά του μετά το χωρισμό με τη Ζέτα Μακρυπούλια!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει χωρίσει εδώ και σχεδόν έναν χρόνο με τη Ζέτα Μακρυπούλια, με τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό να είναι σε μια εξαιρετική περίοδο της ζωής του εσχάτως, με τις επιτυχίες του να συνεχίζονται στα επαγγελματικά.

Ο ίδιος, όμως, έχει έχει γυρίσει σελίδα πλέον στην προσωπική του ζωή και είναι καλύτερα από ποτέ. Κι αυτό, γιατί σύμφωνα με το περιοδικό «Down Town», ο Χατζηγιάννη το τελευταίο διάστημα κάνει «στενή παρέα» με μία τραγουδίστρια -άγνωστη ακόμα στο ευρύ κοινό-, 30 ετών, η οποία εμφανίζεται σε καλοκαιρινό σχήμα της παραλιακής.

 

Κρατούν… χαμηλούς τόνους

Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και μόλις ολοκληρωθεί η συνεργασία της με την επιχείρηση, θα ακολουθήσει τον Μιχάλη στη θερινή περιοδεία, που θα κάνει με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του αγαπημένου καλλιτέχνη έχουν διαλέξει να μην τοποθετηθούν και να διατηρήσουν, όπως κι εκείνος, χαμηλό προφίλ, αλλά είναι σίγουρο πως ο Χατζηγιάννης είναι πολύ ενθουσιασμένος με το νέο ειδύλλιο και ίσως μάθουμε σύντομα… ποια είναι η τυχερή.

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης – ‘Βόμβα’ για τον χωρισμό τους!

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έριξαν τη δική τους «βόμβα» με έναν χωρισμό, που τάραξε την ελληνική showbiz, με αρκετά να ακούγονται για ένα έντονο παρασκήνιο ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, οι δυο τους θέλησαν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην κάνουν τον χωρισμό τους μεγάλο θέμα. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισαν να το επιβεβαιώσουν τόσο γρήγορα.

Άλλωστε, ανάμεσά τους υπάρχει μεγάλη αγάπη, απλά η σχέση τους νικήθηκε από τη ρουτίνα και τον χρόνο. Σύμφωνα πάντα με τη Real, η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν αυτή που πήρε την απόφαση να αφήσει το σπίτι που έμεναν μαζί στη Άνω Γλυφάδα.

Μάλιστα η παρουσιάστρια, πριν φύγει για τις διακοπές της με τον Νίκο Μουτσινά, επισκέφθηκε το σπίτι αρκετές φορές προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά της. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι το ζευγάρι δεν είχε κανένα κοινό περιουσιακό στοιχείο και έτσι, ο χωρισμός τους ήταν πολύ πιο απλός.

Το ‘τρίτο πρόσωπο’ στη σχέση τους
Τόσο το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον, όσο και ο ευρύτερος κύκλος τους μιλούσαν για ένα πολύ ισορροπημένο ζευγάρι. Οι δυο τους ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια καθ’ όλη την διάρκεια της σχέσης τους. Με τον καιρό η καθημερινότητα τους έστρωσε και η συμβίωσή τους υπήρξε ομαλή, χωρίς γκρίνιες και εκνευρισμούς.

Παράλληλα, ό ένας στήριζε τον άλλον τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Η Ζέτα, που είχε κάνει λόγο και για… παιδί, φρόντιζε να ακολουθεί τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε όλες του τις περιοδείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εκείνος δεν άφηνε την ευκαιρία να παρευρεθεί σε όλες τις πρεμιέρες της αγαπημένης του στο θέατρο και να την καμαρώνει.

Η τριβή, λοιπόν, στην σχέση τους οδήγησε στο τέλος αυτής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν» «ουδέποτε υπήρξε έστω και η υπόνοια τρίτου προσώπου. Οι δυο τους αγαπούσαν και σέβονταν ο ένας τον άλλον, τόσο, που δεν θα έφταναν ποτέ σε αυτό το σημείο».

Πηγή: europost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα