Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟ μεγάλος καυγάς των κριτών του Masterchef - Γι’ αυτό δεν μιλούσαν...

Ο μεγάλος καυγάς των κριτών του Masterchef – Γι’ αυτό δεν μιλούσαν έναν μήνα – Αποκάλυψη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιοι παρεξηγήθηκαν, σε ποια επεισόδια και τι ακριβώς συνέβη; Μετά από καιρό, μαθαίνουμε όλη την αλήθεια για την κόντρα που υπήρχε στα παρασκήνια του ριάλιτι μαγειρικής.Καλεσμένος στην εκπομπή «Προσωπικά» της Έλενας Κατρίτση στην ΕΡΤ1 βρέθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όπου μίλησε για την μαγειρική, τον Πανιώνιο και τη σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Ωστόσο, στην κάμερα μίλησε για τον συνεργάτη και φίλο του και ο σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος αποκάλυψε τον καυγά που είχαν μεταξύ τους και εξήγησε γιατί «δικαίως έκανε έναν μήνα να μου μιλήσει».

«Είναι πεισματάρης, έχει υπομονή, περιμένει στη γωνία και στη ρίχνει. Τον γνώρισα πριν από πέντε χρόνια, την πρώτη φορά του MasterChef. Είχαμε κάνει και φωτογράφιση μαζί σε ένα περιοδικό, δεν είχαμε μιλήσει τότε. Μετριόφρων. Πριν από δύο χρόνια που τον είχαν ανακηρύξει sex symbol βγήκε και πανηγύριζε. Είναι τρομερά οργανωτικός. Θεωρούσα ότι εγώ είμαι οργανωμένος στην κουζίνα αλλά όταν μπήκα στη δική του είπα ότι είναι σε υψηλότερο επίπεδο. Έχει πάντα τη λύση με την εμπειρία του», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια αποκάλυψε για ποιο λόγω είχαν παρεξηγηθεί και δεν του μιλούσε ο Κουτσόπουλος για έναν μήνα!

«Δικαίως έκανε έναν μήνα να μου μιλήσει», αναφέρει και εξηγεί…

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα