Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟ κακός χαμός στο σπίτι της Μενεγάκη με το λογ/σμό του ρεύματος:...

Ο κακός χαμός στο σπίτι της Μενεγάκη με το λογ/σμό του ρεύματος: Η “κακιά” συνήθεια των παιδιών & οι καυγάδες

Τον λόγο που συνήθως τσακώνεται με τα παιδιά της στο σπίτι αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη κατά την διάρκεια της εκπομπής της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε για την ταραχή του όταν έλαβε «το ραβασάκι» της ΔΕΗ.

«Με έπιασε η καρδούλα μου! Μου ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ τριψήφιος, σοβαρός και βαρβάτος λογαριασμός» αναφώνησε ο Σάββας Πούμπουρας.

Μενεγάκη

Και η Ελένη Μενεγάκη τόνισε ότι παρακολουθεί τους λογαριασμούς της, το ρολόι της ΔΕΗ και πηγαίνει και δηλώνει η ίδια τι γράφει το ρολόι της.

Και πρόσθεσε:

«Με όλα αυτά που γίνονται και τις ταραχές που παίρνουμε από τους λογαριασμούς, πρέπει να πηγαίνουμε μόνοι μας και να δηλώνουμε το ρεύμα μας, εμείς στο σπίτι μας πια το κάνουμε από τις πολλές φορές που μου σηκωνόντουσαν τα μαλλιά είπα τέλος θα πηγαίνουμε και θα το δηλώνουμε το ρεύμα μόνοι μας».

Και με αφορμή τις συμβουλές για το πώς θα μπορούμε να εξοικονομήσουμε ενέργεια, η Ελένη Μενεγάκη είπε τι συμβαίνει στο σπιτικό της:

«Εμείς διαφωνούμε όταν βράζουμε νερό για μακαρόνια, για φακή και αφήνουν ανοιχτό το καπάκι, ξέρετε πόσες φορές διαφωνούμε; Μου λένε “μα θα ξεχειλίσει…”, βάλτο εσύ και όταν αρχίζει να βράζει, χαμήλωσέ το και βγάλε και το καπάκι…».

 

Πηγή: Enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα