Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟ Ηρακλής "απασφάλισε" για το GNTM: "Ο Ανδρέας θίχτηκε που βγήκε τρίτος"

Ο Ηρακλής “απασφάλισε” για το GNTM: “Ο Ανδρέας θίχτηκε που βγήκε τρίτος”

Λίγες ώρες μετά τον τελικό του GNTM, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ βρέθηκε καλεσμένος στη “Φωλιά των Κουκου” και φυσικά αναφέρθηκε σε όλη του την πορεία στο παιχνίδι, αλλά και στους συμπαίκτες του. Μάλιστα αποκάλυψε την άγνωστη επιθυμία του να αποχωρήσει από το ριάλιτι.

Αρχικά αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο παιχνίδι, λέγοντας: “Είναι μεγάλη ανατροπή που κέρδισε μια επιστροφή και χαίρομαι που είμαι εγώ. Υπήρχαν πολλά σχόλια για την επιστροφή μου. Επειδή βγήκαμε δεν σημαίνει ότι κάτι άλλαξε. Μας επέλεξε το Elite, αυτό δεν το σκέφτονται. Ότι φύγαμε σημαίνει ότι αποτύχαμε, αυτό δεν το σκέφτονται. Η Παρασκευή επέστρεψε πιο δυναμική, ενώ όταν έφυγε είχε πλαντάξει στο κλάμα. Την είχα παρατηρήσει πριν φύγει, αλλά και μετά. Η κοπέλα προσπαθεί και βάζει τα δυνατά της και το θέλει. Αφού το έβλεπα, ήθελα να το πω. Πάντα κρατούσα μικρό καλάθι. Δεν με φανταζόμουν στον τελικό”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη στιγμή της νίκης του. “Νομίζω τα 10αρια απλά το συμπλήρωσαν. Άκουσα τέσσερα δεκάρια και χάρηκα. Τότε σιγουρεύτηκα για τη νίκη μου. Τη στιγμή της νίκης μου πήρε κάποια δευτερόλεπτα να το καταλάβω. Σκεφτόμουν “τι φάση;”. Έφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε, που όλοι θέλαμε. Πολεμήσαμε γι’ αυτό” είπε χαρακτηριστικά.

“Στην αρχή ήθελα να κερδίσω τον Ανδρέα. Στη συνέχεια σκεφτόμουν τον Έντουαρντ. Το είχα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου όμως. Ήθελα εγώ να είμαι ο εαυτός μου, οπότε δεν το σκεφτόμουν” είπε μεταξύ άλλων.

Στο τέλος, ο Ηρακλής αποκάλυψε πως κάποια στιγμή σκέφτηκε να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό και μάλιστα ευχαρίστησε τους ανθρώπους της παραγωγής που τον βοήθησαν και τον έπεισαν να μείνει.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα