Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟ Δημήτρης Λιγνάδης ξεκαθαρίζει: «Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες»

Ο Δημήτρης Λιγνάδης ξεκαθαρίζει: «Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες»

Θέση στα σχόλια που αφορούν το πρόσωπο του, τις τελευταίες ώρες, παίρνει ο Δημήτρης Λιγνάδης. Με ανακοίνωσή του ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου επιθυμεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Πιο συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση, ο Δημήτρης Λιγνάδης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «σε σχέση με τις πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες, περί δήθεν παραιτήσεως ή απολύσεώς του από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή, ενημερώνει ότι «ουδέποτε υπήρξε παρώθηση, πολλώ δε μάλλον άνωθεν εντολή, προς υποβολή παραιτήσεως από πλευράς μου».

«Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες ούτε ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου και να λειτουργώ με σκοπό την ευόδωση των στόχων που έχει θέσει το Εθνικό Θέατρο, στις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία» πρόσθεσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης και καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Σε σχέση με τις πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες, περί δήθεν παραιτήσεως ή απολύσεώς μου από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, θα ήθελα να ενημερώσω υπεύθυνα ότι ουδέποτε υπήρξε παρώθηση, πολλώ δε μάλλον άνωθεν εντολή, προς υποβολή παραιτήσεως από πλευράς μου. Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες ούτε ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου και να λειτουργώ με σκοπό την ευόδωση των στόχων που έχει θέσει το Εθνικό Θέατρο, στις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα