Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟ Δημήτρης Κεχαγιάς βάζει τέλος στη σχέση του με τη Σοφία Δανέζη

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς βάζει τέλος στη σχέση του με τη Σοφία Δανέζη

Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούριου “Ευτυχείτε” μίλησε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Ο παίκτης μίλησε για το Big Brother και τη σχέση του με τη Σοφία Δανέζη που όπως αποκάλυψε την έχει “αφήσει” πίσω, όπως και ό,τι έζησε στο ριάλιτι, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετέχει στην επομένη σεζόν του Survivor.

“Με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη δεν έχει τύχει να μιλήσω. Γιατί να πάω στην έκπληξη που έκαναν στη Σοφία Δανέζη για τα γενέθλιά της; Κάναμε παρέα, χθες εγώ έλειπα ήμουν εκτός Αθηνών τα παιδιά πέρασαν καλά και πάντα τα παιδιά να περνάνε καλά και ο καθένας κάνει τη ζωή του. Το έχω αφήσει πίσω γιατί δεν υπάρχει και τίποτα άλλο ούτως ή άλλως. Ό,τι είχαμε μοιραστεί, ό,τι είχαμε κουβεντιάσει μένει εκεί και ο καθένας κάνει τη ζωή του” είπε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Κεχαγιάς αναφέρθηκε στην κουβέντα που έκανε για να πάρει μέρος στο φετινό Survivor. “Έχω προτάσεις για πολλά πράγματα αλλά είμαι πολύ επιλεκτικός. Υπήρξε μια κουβέντα για το Survivor αλλά δεν θεώρησα ότι ήταν η κατάλληλη επιλογή, Μπορεί να πάω στο Survivor του χρόνου” είπε ο πρώην παίκτης του Big Brother.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα