Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟ Βαγγέλης Μαρινάκης παίρνει σιγά-σιγά αποστάσεις από τον Νίκο Κοκλώνη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παίρνει σιγά-σιγά αποστάσεις από τον Νίκο Κοκλώνη

Χαμός επικρατεί τα τελευταία 24ωρα με τον Νίκο Κοκλώνη, καθώς «έσκασε» η είδηση πως εμφανίζεται ως επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης που ξεπλένει μαύρο χρήμα προσώπων που πιθανώς προέρχονται από το εξωτερικό.

Όπως προέκυψε χρωστάει στο Δημόσιο από φόρους και άλλες εισφορές 22 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα λοιπόν με τους ελεγκτές της Αρχής ο Ν. Κοκλώνης είχε συστήσει περί τις 15-16 εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό, κυρίως στην Ε.Ε -διαβάστε εδώ όλες τις κατηγορίες.

Όπως γράφει το youweekly, η παραπάνω εξέλιξη έχει αρκετές επιπτώσεις, όχι όσον αφορά μέχρι στιγμής το J2US, καθώς τουλάχιστον απόψε 25/2 θα προβληθεί κανονικά, αλλά όσον αφορά το περιοδικό ΟΚ.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως τα Σαββατοκύριακα η εφημερίδα Τα Νέα θα κυκλοφορεί κανονικά χωρίς όμως το ΟΚ, κάτι που σημαίνει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που από το 2017 είναι ο εκδότης της εφημερίδας, ξεκινά να παίρνει σιγά σιγά αποστάσεις από τον γνωστό παρουσιαστή και παραγωγό, μέχρι τουλάχιστον να διευκρινιστεί τι έχει συμβεί (δείτε εδώ επί της ευκαιρίας την στάση της Κατερίνας Καινούργιου προς τον Κοκλώνη).

Όσον αφορά, τώρα, τους εργαζόμενους στο ΟΚ, δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την δουλειά τους, καθώς συνεχίζουν κανονικά ό,τι έκαναν μέχρι στιγμής, μιας και το εν λόγω περιοδικό δεν θα στηρίζεται πια κάπου άλλου αλλά θα κυκλοφορεί μόνο του.

Ωστόσο όπως είναι λογικό η ανησυχία και η αγωνία είναι μεγάλη, με πολλούς από αυτούς να επικοινωνούν με πρόσωπα του σχετικού περιβάλλοντος προκειμένου να μάθουν πώς εξελίσσεται η ιστορία αυτή και τι αποτελέσματα θα έχει…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα