Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟ απόιανος λόγος που ο Νότης Σφακιανάκης αλλάζει νούμερο κάθε 2 μήνες...

Ο απόιανος λόγος που ο Νότης Σφακιανάκης αλλάζει νούμερο κάθε 2 μήνες – Τι συνέβη με τη γυναίκα του

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν γυρίζει στις πίστες, καθώς αποφάσισε να επιστρέψει με έναν διαφορετικό τρόπο μετά τη μεγάλη του αποχή!

Ο Νότης Σφακιανάκης και η σύζυγός του, Κίλι, είναι πάλι µαζί. Η τελευταία επέστρεψε πριν από λίγες ηµέρες από τη γενέτειρά της, τη Μεγάλη Βρετανία, και µένει πλέον µε τον διάσημο τραγουδιστή στο σπίτι τους στη Βάρκιζα, όπου έζησαν µαζί περισσότερα από 25 χρόνια.

Στενός φίλος του Νότη Σφακιανάκη και ο Χάρης Λεμπιδάκης, μίλησαν στο “Fay’s Time” για τον γνωστό τραγουδιστή, το ενδεχόμενο επιστροφής του στις πίστες, την επανασύνδεσή με τη σύζυγό του και την αλλαγή του τηλεφώνου του.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο γνωστός τραγουδιστής δεν θα γυρίσει σύντομα στις πίστες και στα νυχτερινά μαγαζιά και μάλιστα όταν επιστρέψει, το πιθανότερο είναι αυτό να συμβεί με κάποιες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, αποκαλύφθηκε πως ο Σφακιανάκης, που ζει πλέον σαν… φυσιολογικός άνθρωπος και ούτε κρύβεται ούτε είναι κλεισμένος στο σπίτι του, είναι αναγκασμένος να αλλάζει αριθμό κινητού κάθε δύο μήνες, καθώς με κάποιον τρόπο διαδίδεται στον κόσμο και τον παίρνουν τηλέφωνα απλοί φανς του, ώστε να του ζητήσουν να γυρίσει στο τραγούδι!

Πηγή: sportdog.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα