Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟ Άγγελος Λάτσιος έκανε πάλι το “θαύμα” του, σε “αναμμένα κάρβουνα” η...

Ο Άγγελος Λάτσιος έκανε πάλι το “θαύμα” του, σε “αναμμένα κάρβουνα” η Γαία Μερκούρη

Φωτογραφία με μαγιό ανέβασε ο Άγγελος Λάτσιος στα κοινωνικά δίκτυα και τα κοπλιμέντα έπεφταν «βροχή» για τον γιο της Ελένης Μενεγάκη.Τον τελευταίο καιρό ο Άγγελος Λάτσιος βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων λόγω της σχέσης του με τη Γαία Μερκούρη, τη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, με την οποία είναι τρελά ερωτευμένος και συνεχώς δημοσιεύουν κοινές φωτογραφίες. Αλλά δε μπορούμε να παραλείψουμε να πούμε, ότι ο μοναχογιός της Ελένης Μενεγάκη και του Άγγελου Λάτσιου έχει αλλάξει αρκετά και έχει εξελιχθεί σε έναν γοητευτικό άνδρα.

Ο ίδιος διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την ζωή του. Ο Άγγελος Λάτσιος με το που μπήκε το καλοκαίρι ξεκίνησε τις εξορμήσεις του, με κύριο προορισμό την Άνδρο, αγαπημένο νησί όλης της οικογένειας.

Μάλιστα, ο ίδιος πριν μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια νέα του φωτογραφία με μαγιό και μπορούμε να πούμε πως είναι αρκετά ανανεωμένος, τόσο λόγω του νέου του κουρέματος, όσο και της γυμναστικής που κάνει.

Η νέα φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με μαγιό

Άγγελος Λάτσιος

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα