Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟύτε ο δήμος Θεσσαλονίκης τέτοιο χριστουγενιάτικο δέντρο! Δείτε τον "grande" στολισμό...

Ούτε ο δήμος Θεσσαλονίκης τέτοιο χριστουγενιάτικο δέντρο! Δείτε τον “grande” στολισμό στο σπίτι της Τούνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από ένα ρομαντικό διήμερο στην Αράχωβα με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου στη μοντέρνα οικία της, η οποία βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αγίας Σοφίας.

Χωρίς να χάνει χρόνο, το διάσημο μοντέλο έβαλε προς για τον χριστουγεννιατικό στολισμό! Φυσικά, είχε τη βοήθεια των καλών της φίλων, μεταξύ των οποίων και του διακοσμητή εσωτερικών χώρων Στέφανου Μεντενζή.

Δεδομένου ότι η ίδια λατρεύει τα social media, δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους βήμα-βήμα τον καταπληκτικό στολισμό που έκανε στο καινούριο της σπίτι.

Ένα τεράστιο-υπερπαραγωγή δέντρο με υπέροχα αστέρια, μεγάλες άσπρες και ασημένιες με γκλίτερ μπάλες βρίσκεται στο πανέμορφο σαλόνι της influencer, όπου κυριαεχεί το λευκό χρώμα. Αναμφίβολα, το συγκεκριμένο δέντρο θυμίζει εκείνα που συναντάμε σε εμπορικά καταστήματα και πολυτελή εστιατόρια.

Από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη και ο Στέφανος Μεντενζής στα social media φαίνεται ότι και οι δύο διασκέδασαν στο έπακρο τη διαδικασία στολισμού!

Το αποτέλεσμα είναι απλά πανέμορφο, αφού πρόκειται για έναν γιορτινό στολισμό επαγγελματικών προδιαγραφών σε ένα ήδη σύγχρονο σπίτι με minimal αισθητική.

Η Ιωάννα Τούνη μπήκε και επίσημα σε χριστουγεννιάτικο mood!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα