Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟύρλιαζε η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή – Σε κατάσταση σοκ η Έλενα...

Ούρλιαζε η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή – Σε κατάσταση σοκ η Έλενα Τσαβαλιά

Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία στην επαγγελματική του ζωή, με τον ίδιο να αποκαλύπτει ένα περιστατικό, που τον «σημάδεψε» στη σκηνή.

Ο γνωστός κωμικός έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή στο θέατρο Περοκέ με την παράσταση «Χαμός στο Ι.ΣΩ.ΜΑ.», όπου επικράτησε ένα χαμός λόγω έτερων εξελίξεων, και μίλησε στην Νάντια Ρηγάτου και την εκπομπή «Τι λες Τώρα!» για τα απρόοπτα που συμβαίνουν σε πρεμιέρες και για τη φορά που η μάνα του έβαλε τις φωνές όταν έπεσε μια φορά από τη σκηνή.

Η αποκάλυψη του Σεφερλή για το ατύχημα στη σκηνή

«Έχω πολλά χρονιά να μιλήσω σε πρεμιέρα. Είναι δύσκολη μέρα για μένα, έχω πολύ άγχος. Ωστόσο, είναι τιμητικό που ακόμα μια χρονιά κάνω τον κόσμο να γελάει. Δεν το κάνω με το ζόρι, μου βγαίνει», δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής.

«Πολλοί έρχονται στις πρεμιέρες μου να δουν πως θα καλύψω τα απρόοπτα που συμβαίνουν. Οι φωνές της μάνας μου όταν έπεσα στη σκηνή ήταν το μόνο που δεν περίμενα να συμβεί στη καριέρα μου. Μόνο η μάνα μου κατάφερε να με κάνει να μην ξέρω τι να πω, να με κολλήσει στον τοίχο!», αποκάλυψε.

«Ο χρόνος δικαιώνει τον καθένα από μας», πρόσθεσε ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός.

Ο Γιάννης Καπετάνιος, μίλησε για τις αστείες στιγμές στη σκηνή. «Ξεχνάω τα λογία μου. Ο Σεφερλής μου λέει “εσύ δεν παθαίνεις σεντόνι, πάπλωμα ολόκληρο παθαίνεις”», δήλωσε.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα