Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟλικό come back Νότη Σφακιανάκη στην πίστα – Με νέα τραγούδια και...

Ολικό come back Νότη Σφακιανάκη στην πίστα – Με νέα τραγούδια και αλλαγή προφίλ

Μετά από ένα τεράστιο διάστημα σιωπής, με προβλήματα με την δικαιοσύνη και ουκ ολίγες αναποδιές, ο Νότης Σφακιανάκης είναι πλέον έτοιμος να επιστρέψει στην δισκογραφία και την νύχτα με πολύ προσεκτικά βήματα.

Προ κορονοϊου είχε ως γνωστόν πολύ κακή κατάληξη η συνεργασία του με την Πάολα ενώ ακολούθησε στη συνέχεια και το συμβάν με τη σύλληψή του με μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Και φυσικά επί 15 χρόνια οι δηλώσεις του για πολιτικά και κοινωνικά θέματα γίνονταν viral με αποτέλεσμα για κάποιους όλο αυτό να περάσει στη σφαίρα του «γραφικού».

Θα πρέπει όπως να θυμίσουμε πως για όλη τη δεκαετία του 1990 και τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της επόμενης ήταν μακράν ο πιο εμπορικός καλλιτέχνης με τη υψηλότερο κασέ και τεράστιες συνεργασίες.

Ο Νότης σύμφωνα με το nassosblog σκοπεύει να επιστρέψει. Σ’ ένα μικρότερο νυχτερινό κέντρο και παράλληλα με νέα τραγούδια. Αλλά κυρίως με αλλαγή προφίλ καθώς έχει αποφασίσει να μην συνδυάσει την επιστροφή του με δηλώσεις και συνεντεύξεις αλλά μόνο με ότι αφορά την καλλιτεχνική του δραστηριότητα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα