Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟι καλύτερες στάσεις σεξ για κοντές: Έτσι θα ανεβάσεις το πάθος στα…...

Οι καλύτερες στάσεις σεξ για κοντές: Έτσι θα ανεβάσεις το πάθος στα… ύψη!

Μπορεί οι μικροκαμωμένες γυναίκες να μην ενθουσιάζονται πάντα με το ύψος τους, όλες όμως ξέρουν ότι για πολλούς άνδρες αυτό τις κάνει ακόμη πιο ελκυστικές.

Λίγο που είναι ευκολότερο να σας σηκώσουν, κι έτσι νιώθουν πιο δυνατοί, λίγο που τους αρέσει η ψευδαίσθηση ότι χρειάζεστε την προστασία τους και… πολύ το ότι συνήθως οι αναλογίες των κοντότερων γυναικών είναι πιο σέξι, οι petite γυναίκες πάντα είχαν την τιμητική τους.

Όμως η διαφορά ύψους σου από τον σύντροφό σου δεν αποτελεί πάντα προσόν. Κι αυτό γιατί η… απόσταση μπορεί να καταστήσει αδύνατες ορισμένες στάσεις.

Άλλες πάλι μπορούν να γίνουν ακόμη πιο απολαυστικές!

Εμείς σου προτείνουμε τις παρακάτω τρεις:

Η γυναίκα στην κορυφή

Ανέβα επάνω του, είτε με το πρόσωπο στραμμένο προς το μέρος του, είτε πλάτη. Όποιο και αν είναι το ύψος σας το αποτέλεσμα θα είναι απολύτως απολαυστικό – και θα πάρεις και την κατάσταση στα χέρια σου. Μάλιστα, η διαφορά ύψους μπορεί ακόμη και να βοηθήσει, αφού θα του είναι πιο εύκολο να σε στηρίζει, αλλά και να σε κουνάει εκείνος, όταν κουραστείς.

Πρακτικότητα και φαντασίωση

Ποιος δεν λατρεύει την εικόνα μιας γυναίκας με τακούνια; Και από τη στιγμή που η διαφορά ύψους σας το επιτρέπει, εσύ δεν χρειάζεται να τα αποχωριστείς κατά την ώρα της πράξης. Αντιθέτως, μπορεί να σας δώσουν τη δυνατότητα να δοκιμάσετε και στα όρθια.

Ξαπλώστε αναπαυτικά (και μπρούμυτα)

Ξάπλωσε στο κρεβάτι και… γύρισέ του την πλάτη. Μπορείς αν θέλεις να τείνεις και λίγο προς το μέρος του τους γλουτούς σου, αλλά αυτό θα το βρείτε στην πράξη (κυριολεκτικά). Αν έχετε διαπιστώσει ότι το σεξ στα τέσσερα επηρεάζεται αρνητικά από υψομετρικές διαφορές, αυτή η στάση θα τις απαλείψει.

Αφεθείτε ελεύθεροι

Τέλος, το σημαντικότερο είναι να πειραματίζεστε και να αφήνετε ελεύθερη τη φαντασία σας. Έπιπλα και μαξιλάρια μπορούν να βοηθήσουν πολύ να βρείτε την κατάλληλη στάση!

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα