Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟι Έλληνες celebrities επιλέγουν εξωτερικό – Πού βρίσκονται οι εκπρόσωποι της εγχώριας...

Οι Έλληνες celebrities επιλέγουν εξωτερικό – Πού βρίσκονται οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz; (ΦΩΤΟ)

Μπορεί τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν και πολλοί να σκέφτονται τις μικρές αποδράσεις, ωστόσο, οι Έλληνες celebrities θέλησαν να κάνουν πιο νωρίς ένα μικρό διάλειμμά από την καθημερινότητά τους και να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Μετά από δύο χρόνια που τα ταξίδια ήταν δύσκολα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, πλέον είναι αρκετά πιο εύκολο να πάρεις το αεροπλάνο και να φύγεις για διεθνείς προορισμούς.

Ανάμεσα στους επώνυμους Έλληνες που εφυγαν εκτός Ελλάδας είναι η Δούκισσα Νομικού, η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια και η Σίσσυ Χρηστίδου με τα παιδιά της.

  • Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας

Η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια ταξίδεψαν σε έναν από τους πιο αγαπημένους τους προορισμούς, το Λονδίνο, και από την ημέρα που έφτασαν δεν σταματούν να μοιράζονται στιγμιότυπα από τα όμορφα τοπία που επισκέπτονται, με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Αυτό μάλιστα είναι το πρώτο ταξίδι του ζευγαριού μετά τον πολιτικό γάμο τους στην Ύδρα!

 

  • Δούκισσα Νομικού

Στο Λονδίνο βρίσκεται και η Δούκισσα Νομικού, η οποία ανήρτησε την πρώτη της φωτογραφία το απόγευμα της Τετάρτης 27 Οκτωβρίου, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας.

  • Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου από την άλλη, επέλεξε την Ιταλία και συγκεκριμένα τη Ρώμη για να περάσει ξέγνοιαστές στιγμές μαζί με τους γιου της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και όπως θα δεις και στις φωτογραφίες ήταν πολύ ενθουσιασμένη από τα αξιοθέατα και τις ομορφιές της ιταλικής πρωτεύουσας.

Πηγή:tlife.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ στη Δράμα