Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟικογενειακή τραγωδία για την Κατερίνα Καινούργιου: Οι τραγικές στιγμές και το ξέσπασμα...

Οικογενειακή τραγωδία για την Κατερίνα Καινούργιου: Οι τραγικές στιγμές και το ξέσπασμα της παρουσιάστριας!

Για μια προσωπική της εμπειρία μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία «ξέσπασε» στον αέρα με αφορμή τα λόγια συνεντευξιαζόμενού της, μην φοβούμενη να τα πει… έξω από τα δόντια.

Συγκεκριμένα στην κάμερα, ο γιος του Γιάννη Βούρου, Στέφανος, μίλησε για την αναπηρία του. Έτσι λοιπόν, η ίδια θέλησε να αναφερθεί στην δική της εμπειρία. Πρόσωπο από το οικογενειακό της περιβάλλον έχει κινητικά προβλήματα και γίνεται έξαλλη κάθε φορά που ο αδιάκριτος κόσμος τον κοιτάει επίμονα.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου στο πλατό του ALPHA

«Θέλω να σας πω κάτι επειδή εμένα μου έχει συμβεί στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Άνθρωπος στο οικογενειακό μου περιβάλλον έχει κάποια κινητικά προβλήματα. Θυμάμαι παλιά μπαίναμε σε έναν χώρο και τον κοιτούσαν καλά – καλά. Πού είναι η παιδεία; Αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους σεβόμαστε και όχι να κοιτάμε το σημείο που ο άλλος έχει θέμα. Αυτή η αδιακρισία, αυτή η βλαχιά, νομίζω μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία πρόσφατα χώρισε και ο πρώην σύντροφος της το διασκεδάζει στο εξωτερικό.

Πηγή: europost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα