Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΞεπερνάει τον χωρισμό με 30χρονη τραγουδίστρια: Η κούκλα σύντροφος του Μιχάλη Χατζηγιάννη...

Ξεπερνάει τον χωρισμό με 30χρονη τραγουδίστρια: Η κούκλα σύντροφος του Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά τη Μακρυπούλια

Νέα σελίδα έχει γυρίσει στην προσωπική του ζωή ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένα χρόνο μετά τον χωρισμό του από την Ζέτα Μακρυπούλια.Σύμφωνα με το Down Town, ο ερμηνευτής το τελευταίο διάστημα κάνει «στενή παρέα» με μία τραγουδίστρια, άγνωστη ακόμα στο ευρύ κοινό, 30 ετών, η οποία εμφανίζεται σε καλοκαιρινό σχήμα της παραλιακής.

Οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του αγαπημένου καλλιτέχνη έχουν διαλέξει να μην τοποθετηθούν και να διατηρήσουν, όπως κι εκείνος, χαμηλό προφίλ, αλλά είναι σίγουρο πως ο Χατζηγιάννης είναι πολύ ενθουσιασμένος με το νέο ειδύλλιο και ίσως μάθουμε σύντομα… ποια είναι η τυχερή.

Ο πραγματικός λόγος του χωρισμού με τη Ζέτα Μακρυπούλια και το τρίτο πρόσωπο

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια, αποτελούσαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Το 2010 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανακοίνωσε επίσημα την σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια μετά από αρκετούς μήνες σχέσης. Αφορμή στάθηκε η ερώτηση ενός δημοσιογράφου για το αν ισχύει πως είναι ζευγάρι με την παρουσιάστρια, με τον ίδιο να απαντά θετικά.

 

«Πήρα την απόφαση να το ανακοινώσω γιατί αυτό που ένιωθα ήταν αληθινό. Όταν ένιωσα ότι δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε το είπα ανοιχτά. Δεν περιμέναμε να έχει τέτοιο απόηχο. Δεν ήθελα να πάρει το θέμα τέτοια διάσταση γιατί ένιωθα αμήχανα και περίεργα», είχε πει ο ίδιος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.

Οι καλλιτέχνες συγκατοίκησαν σχεδόν αμέσως στα νότια προάστια και ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε αρκετές φορές τόσο σε δημόσιες εμφανίσεις, όσο κι έξω από το σπίτι τους, όπου απολάμβαναν τις βόλτες τους.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είχε δηλώσει για τη σχέση και τη συμβίωσή τους: «Δεν πιστεύω ότι είναι τυχαίο το ότι είμαστε μαζί. Το γιατί, αλλά και το τι έχω ανακαλύψει για ‘μένα μέσα από αυτή τη σχέση, το πώς έχουμε δεθεί και τι έχουμε κοινό είναι θέματα προσωπικά, για τα οποία δεν μπορώ να μιλήσω. Ούτε στη συμβίωσή μας πιέστηκα. Ακόμη και πράγματα που, αν τα έκανε κάποιος άλλος με ενοχλούσαν, αν τα κάνει ο Μιχάλης, δεν με πειράζουν, έχω ήπιες αντιδράσεις. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό. Ίσως είναι αυτό που λέμε ταίριασμα».

 

Τόσο το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον, όσο και ο ευρύτερος κύκλος τους μιλούσαν για ένα πολύ ισορροπημένο ζευγάρι. Οι δυο τους ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια καθ’ όλη την διάρκεια της σχέσης τους. Με τον καιρό η καθημερινότητα τους έστρωσε και η συμβίωσή τους υπήρξε ομαλή, χωρίς γκρίνιες και εκνευρισμούς.

Παράλληλα, ό ένας στήριζε τον άλλον τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Η Ζέτα φρόντιζε να ακολουθεί τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε όλες του τις περιοδείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, ο χωρισμός τους έσκασε σαν βόμβα στην ελληνική showbiz, ύστερα από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν «ουδέποτε υπήρξε έστω και η υπόνοια τρίτου προσώπου. Οι δυο τους αγαπούσαν και σέβονταν ο ένας τον άλλον, τόσο, που δεν θα έφταναν ποτέ σε αυτό το σημείο».

 

Πηγή:  Enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα