Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΝαταλία Δραγούμη: «Δεν μπορούν να κάνουν όλοι σάτιρα, είναι συγκεκριμένοι αυτοί που...

Ναταλία Δραγούμη: «Δεν μπορούν να κάνουν όλοι σάτιρα, είναι συγκεκριμένοι αυτοί που μπορούν»

Με αφορμή τη συμμετοχή της στο νέο σίριαλ της ΕΡΤ, “Αρχελάου 5”, η Ναταλία Δραγούμη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλημέρα είπαμε” και τοποθετήθηκε σχετικά με την σάτιρα και τα όριά της.

«Πιστεύω ότι αν η σάτιρα γίνεται σωστά, είναι ωραία κι υπάρχει πάντα, από τον Αριστοφάνη ή κι οι ελληνικές ταινίες σατιρίζουν. Ας πούμε για τον χοντρό και τον λιγνό. Έχετε σκεφτεί ότι αν τηρούσαν κάποιους κανόνες, δεν θα υπήρχαν σαν concept;

Εγώ θεωρώ ότι η σάτιρα πρέπει να προσαρμόζεται στην εποχή της. Η εποχή μας δεν σηκώνει χιούμορ με τον χοντρό και τον λιγνό. Αν δημιουργήσουμε κάτι τώρα, αλλά το παλιό δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Πρέπει να δεχτούμε ότι οι εποχές αλλάζουν», δήλωσε η Ναταλία Δραγούμη.

«Διαφωνώ κάθετα τότε που είπανε να βγει ο στίχος από το τραγούδι “Πάμε στον Άδωνη”. Είναι άλλες εποχές κι υπάρχει εξέλιξη. Τότε θα πρέπει τον ρόλο της Βασιλειάδου ή της Ταϋγέτης στις ελληνικές ταινίες να τους καταργήσουμε τελείως. Η σάτιρα που δημιουργείται τώρα έχει άλλους κανόνες.

Η σάτιρα είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο, που δεν μπορούν να το κάνουν όλοι κι είναι συγκεκριμένοι αυτοί που μπορούν και η μοναδική πλευρά που μπορούμε να δώσουμε χιούμορ στα πράγματα», πρόσθεσε η Ναταλία Δραγούμη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα