Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΝίκος Οικονομόπουλος για κορωνοϊό: Γράφτηκαν υπερβολικά πράγματα

Νίκος Οικονομόπουλος για κορωνοϊό: Γράφτηκαν υπερβολικά πράγματα

Λίγους μήνες μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό, καθώς παρουσίασε πνευμονολογικά προβλήματα και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στον «Ευαγγελισμό», ο Νίκος Οικονομόπουλος επέστρεψε στη νυχτερινή ζωή της πόλης, μετά από σχεδόν δυο χρόνια απουσίας.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα του σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής και δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τον περασμένο Αύγουστο, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως γράφτηκαν υπερβολικά πράγματα και πως η κατάστασή του δεν ήταν τόσο σοβαρή για να εισαχθεί στην εντατική.

“Σίγουρα δεν είναι κάτι ευχάριστο, παρά μόνο δυσάρεστο. Όμως παρουσιάστηκε από κάποια site αρκετά υπερβολικά θα έλεγα, δεν θα έπρεπε. Δεν πειράζει όμως, να είναι καλά οι άνθρωποι. Ακούστηκε ότι τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά για μένα ή ότι είμαι ένα βήμα πριν την εντατική. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Χρειάστηκα σίγουρα λίγο οξυγόνο, τόσο όσο για να είμαι αρκετά καλά. Εύχομαι σε κανέναν να μη συμβεί να πάει στο νοσοκομείο γιατί δεν είναι καθόλου ευχάριστο”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα