Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΝίκος Μουνδρέας: Δείτε τον εφοπλιστή σύντροφο της Έλλης Στάη

Νίκος Μουνδρέας: Δείτε τον εφοπλιστή σύντροφο της Έλλης Στάη

Η Έλλη Στάη γνωστή και ως “Σιδηρά Κυρία της Δημοσιογραφίας” έχει γίνει πλέον γιαγιά, καθώς ο γιος της, της έχει χαρίσει δυο εγγόνια με την ίδια να δηλώνει πως περνάει πολύ χρόνο με το μεγαλύτερο από αυτά το οποίο είναι 2,5 ετών και μαζί του συννενοείται απόλυτα.

Η Έλλη Στάη έχει κάνει τέσσερις γάμους: Ο πρώτος με τον δικηγόρο Νίκο Στάη του οποίου και το επίθετο κράτησε. Ο δεύτερος με τον δημοσιογράφο και Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων της ΕΡΤ Δημήτρη Κατσίμη με τον οποίο απέκτησε το γιο της Μάρκο το 1984. Ο τρίτος της γάμος ήταν με τον τραπεζικό Στέλιο Παναγόπουλο ο οποίος διετέλεσε Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας και ο τέταρτος με τον εφοπλιστή Μιχάλη Γουλανδρή.

Από το 2015, η Έλλη Στάη είναι ζευγάρι με τον εφοπλιστή Νίκο Μουνδρέα. Ο φωτογραφικός φακός τους έχει εντοπίσει αρκετές φορές μαζί σε δημόσιες εξόδους, όπως σε θέατρα ή συναυλίες. Η δημοσιογράφος έχει ξεκαθαρίσει πρόσφατα ότι δεν θα ξαναπαντρευτεί.

«Σας απασχολούν οι άντρες μου βασικά. Αυτό δεν το έχω καταλάβει. Για τον γάμο νομίζω ήταν μια αναπαραγωγή από ένα άρθρο που γράφτηκε πριν 6-7 χρόνια και νομίζω ήταν το ίδιο δημοσίευμα. Να μη ρωτήσεις. Αρκετές φορές παντρεύτηκα, φτάνει», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Νίκη Λυμπεράκη.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα