Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΝίκος Μάνεσης: Η εκπομπή, η ηλικία, η σύζυγος, τα παιδιά και ο...

Νίκος Μάνεσης: Η εκπομπή, η ηλικία, η σύζυγος, τα παιδιά και ο άγνωστος γάμος με καταξιωμένη τραγουδίστρια!

Ο οικοδεσπότης της εκπομπή “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα στο Alpha έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους δημοσιογράφους της ελληνικής τηλεόρασης με την αμεσότητά του και το εγκάρδιο χαμόγελό του.

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τον Νίκο Μάνεση

  • Ο Νίκος Μάνεσης γεννήθηκε στην Αθήνα την 1η Απριλίου 1961.
  • Σήμερα είναι 60 ετών.
  • Το ζώδιο είναι Κριός.
  • Έχει ύψος 1,69.
  • Είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη με την οποία είναι μαζί τα τελευταία 19 χρόνια.
  • Είναι πατέρας δύο παιδιών, ενός κοριτσιού και ενός αγοριού που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με τη Φαίη Μαυραγάνη.
  • Στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με την τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα.
  • Δεν του αρέσει να προβάλλει την προσωπική του ζωή στα φώτα της δημοσιότητας.

Επαγγελματική πορεία

  • Ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΝΤ1.
  • Έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα ιδιωτικά κανάλια και σε αρκετές εφημερίδες.
  • Μία από τις πιο γνωστές και αγαπημένες εκπομπές που παρουσίαζε ήταν η ταξιδιωτική εκπομπή “60′ Ελλάδα”.
  • Από το 2017 παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” στον Alpha.
  • Φέτος δοκιμάστηκε στον ρόλο του αρχισυντάκτη στην εκπομπή “Ώρα για Μελέτη”. Η συνεργασία έληξε άδοξα λίγες εβδομάδες αργότερα.
  • Του αρέσει να γυμνάζεται και έχει πάρει μέρος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες με καλλιτέχνες.

Η ευτυχία στο πλευρό της Φαίης Μαυραγάνη

Ο Νίκος Μάνεσης βρήκε τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της όμορφης συναδέρφου του Φαίη Μαυραγάνη, με την οποία συνεργάστηκαν στον ΑΝΤ1 και στο ξεκίνημα της σχέσης τους κατάφερε να κρατήσουν τον έρωτά τους κρυφό. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

«Όταν είσαι παντρεμένος με μία δημοσιογράφο ξέρει και καταλαβαίνει. Λείπω από το σπίτι Δευτέρα με Τετάρτη, αλλά πρέπει να εργαστούμε. Ένας Έλληνας υδραυλικός ξεκινά στις 6 το πρωί και γυρίζει σπίτι στις 12 το βράδυ και δε βλέπει τα παιδιά του. Ποια η διαφορά; Όλοι προσαρμοζόμαστε στις καταστάσεις», έχει δηλώσει για τη σύζυγό του στο Tvnea.

Φαίη Μαυραγάνη: “Eίμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του”

Στο παρελθόν η Φαίη Μαυραγάνη έχει μιλήσει στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τον λατρεμένος της σύζυγο, Νίκο Μάνεση.

«Έχω ανάγκη έναν άνθρωπο που δε βγαίνει να πουλήσει ότι είναι πρώτος και κυρίαρχος και είναι σωστός οικογενειάρχης μέσα στο σπίτι του με τα παιδιά του. Θεωρώ ότι είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του. Τον θαυμάζω και τον αγαπάω και όλα καλά. Είμαστε μαζί από τον Αύγουστο του 2002, οπότε τον Αύγουστο του 2021 θα είμαστε μαζί 19 χρόνια. Πάμε δηλαδή για 20ετία. Δεν έχω καταλάβει πώς πέρασαν», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο άγνωστος γάμος με τη Φωτεινή Δάρρα

Πριν από πολλά χρόνια ο Νίκος Μάνεσης ήταν παντρεμένος με την καταξιωμένη ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν γνωριστεί μέσω του αδερφού της τραγουδίστριας και ήταν έρωτας κεραυνοβόλος. Λίγο καιρό αργότερα, αρραβωνιάστηκαν και οργάνωναν τον γάμο τους. Ο γάμος τους κράτησε μόλις μιάμιση εβδομάδα και στη συνέχεια η Φωτεινή Δάρρα παντρεύτηκε τον Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Φωτεινή Δάρρα: Παντρεύτηκε κρυφά χτες - Δείτε το υπέροχο δαντελένιο νυφικό  της (photo) | ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Ο Νίκος Μάνεσης δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική του ζωή και τον πρώτο του γάμο και μόνο μία φορά έχει αναφερθεί στο γεγονός. Το 2015 ενώ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ερωτήθηκε σχετικά με τον πρώτο του γάμο και “έκοψε” την ερώτηση καθώς αισθάνθηκε άβολα.

«Τι σημασία έχει αυτό; Όλοι κάνουμε λάθη στη ζωή μας. Καλά καλά ούτε εγώ δεν το ήξερα, αλλά προέκυψε. Εγώ τα προσωπικά μου δεν τα λέω ποτέ, δεν τα συζητώ», είχε δηλώσει τότε στην εκπομπή.

Αργότερα ο Νίκος Μάνεσης ανέφερε στο περιοδικό People για το περιστατικό: «Αισθάνθηκα πολύ άβολα και το έκοψα στον αέρα. Δεν σκέφτηκαν ότι υπάρχουν παιδιά και μπορεί να μην το γνώριζαν. Δεν υπάρχει διακριτικότητα. Αν θέλει, ας το προβάλλει η άλλη πλευρά. Εγώ δεν έχω ανάγκη να το κάνω».

Κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα

Ο Νίκος Μάνεσης είναι ένας άνθρωπος που δε θέλει να προκαλεί τα Μέσα Ενημέρωσης με την προσωπική του ζωή και του αρέσει μέσω της δουλειάς του που είναι άκρως σημαντική και δημιουργική.

Σε ερώτηση σχετικά με το πώς έχει καταφέρει να διαφυλάξει από την έκθεση της δημοσιότητας τα προσωπικά του είχε δηλώσει στο περιοδικό Tv Έθνος: «Το έχω επιτύχει πολύ απλά. Εγώ δεν έχω οκτώ φορές τον χρόνο γενέθλια και επέτειο γάμου. Είμαι ένας απλός καθημερινός άνθρωπος, που, παρότι δημόσιο πρόσωπο, θέλω να μη μου αφαιρείται το δικαίωμα να ζω όσο πιο διακριτικά γίνεται. Οι προσωπικές μου στιγμές ανήκουν σε μένα και στους δικούς μου ανθρώπους, και κανείς άθλιος δεν πρόκειται να παρεισφρήσει. Ξέρετε τι μου έχει συμβεί στο παρελθόν; Διάφοροι παπαράτσι και διάφοροι τηλεαστέρες να παίρνουν τηλέφωνο εμένα ή τη γυναίκα μου και να λένε: “Συγνώμη, πού είστε διακοπές για να σας πετύχουμε τυχαία και να βγάλουμε, φωτογραφίες;”. Τι λέτε, ρε παιδιά; Εγώ δεν είμαι τέτοιος τύπος».

Photos: NDP, Instagram

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα