Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΝίκος Καρβέλας: Με μαύρο μαλλί και μούσι πριν 30 χρόνια

Νίκος Καρβέλας: Με μαύρο μαλλί και μούσι πριν 30 χρόνια

Οι μεγαλύτεροι μπορεί να τον αναγνώριζαν στις συγκεκριμένες φωτογραφίες, αλλά οι νεότεροι θα δυσκολεύονταν πολύ.

Ο Νίκος Καρβέλας είναι από τους τραγουδοποιούς που έχει μεγάλη καριέρα στην ελληνική μουσική σκηνή αφού βρίσκεται σε αυτή πολλά χρόνια. Την ίδια ώρα η σχέση του με την Άννα Βίσση συνεχίζει να απασχολεί τις τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ εντύπωση προκαλούν παλιότερες φωτογραφίες που ξανάρχονται στη δημοσιότητα, όπως βέβαια συμβαίνει και με άλλους τραγουδιστές.

Ο γνωστός τραγουδοποιός, πάντως, είναι αγνώριστος σε σχέση με σήμερα. Οι μεγαλύτεροι μπορεί να τον αναγνώριζαν στις συγκεκριμένες φωτογραφίες, αλλά οι νεότεροι θα δυσκολεύονταν πολύ. Δείτε τις φωτογραφίες και κρίνετε μόνοι σας:

Νίκος Καρβέλας: Αγνώριστος ο τραγουδοποιός

Πολλοί θα αναρωτιέστε ποια είναι η κοπέλα που βρίσκεται δίπλα στον Νίκο Καρβέλα στην παραπάνω φωτογραφία. Πρόκειται για τη δημοσιογράφο και στιχουργό, Βαρβάρα Τσιμπούλη. Ο Μάκης Μάτσας περιγράφει πώς γνωρίστηκαν, αλλά και πώς τα «έσπασαν» στο βιβλίο του «Πίσω απ τη μαρκίζα» από τις εκδόσεις Διόπτρα.

«Αποφάσισα να τον γνωρίσω σε μια φίλη μου δημοσιογράφο και στιχουργό, τη Βαρβάρα Τσιμπούλη. Με το που ήρθαν σε επαφή, άρχισαν να κάνουν θαύματα, καθώς η Βαρβάρα έγραφε πανέξυπνους στίχους με χιούμορ, κάτι που ταίριαζε απολύτως στο ταμπεραμέντο του Νίκου.

«Άντε και αντίο, θα σε δω στο πλοίο», «Τώρα πλάκα μου κάνεις ή σοβαρολογείς;», «στη Χονολουλού» ήταν τα πρώτα αποτελέσματα της συνεργασίας τους, ενώ έγραψαν ακόμα και ζεϊμπέκικα τραγούδια που έκανε επιτυχίες ο Γιάννης Πουλόπουλος. Η φάρσα Το ταλέντο του Καρβέλα αρχίζει να γίνεται γνωστό, όπως βέβαια και η τρέλα που πάντα κουβαλούσε.

Πηγή: pagenews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα