Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΝίκος Βέρτης: Οι πρώτες δηλώσεις του πρώην συνεργάτη του για τη δικαστική...

Νίκος Βέρτης: Οι πρώτες δηλώσεις του πρώην συνεργάτη του για τη δικαστική δικαίωση με τις 300.000 ευρώ

Ο πρώην συνεργάτης του Νίκου Βέρτη, Νίκος Πολατίδης μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου.

Ο πρώην οικονομικός διευθυντής του τραγουδιστή που κέρδισε το δικαστήριο σε βάρος του και του επιδικάστηκε ποσό 300.000 ευρώ, αναφέρθηκε στην υπόθεση ισχυριζόμενος πως ο Νίκος Βέρτης επινοεί όλα αυτά τα χρόνια διάφορους τρόπους προκειμένου να μην του δώσει τα χρήματα που του χρωστάει. Ακόμη, στράφηκε εναντίον και του Αλέξη Κούγια που είναι δικηγόρος του τραγουδιστή στο ποινικό κομμάτι.

«Υπήρξα επί σειρά ετών οικονομικός διευθυντής του Νίκου Βέρτη. Από εκεί και πέρα πήγα δικαστικώς για να πάρω κάποια δεδουλευμένα που μου χρωστούσε. Δικαιώθηκα και πρωτοδίκως και δευτερόδικα. Από εκεί και πέρα προσπάθησα να πάρω τα χρήματά μου αλλά ο κύριος Βέρτης νοίκιασε τα σπίτια του σε αφανείς ανθρώπους για να μη μπορέσουν να κάνουν κατάσχεση. Έχει κρύψει τα υπερπολυτελή του αυτοκίνητα. Οτιδήποτε σας λέω είναι με στοιχεία. Ο κύριος Κούγιας ανέφερε ότι είμαστε μια συμμορία που εκβιάζουμε τον Νίκο Βέρτη κάτι για το οποίο έχει μηνυθεί.

Έχουν υπάρξει πολλές μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση προς τον Νίκο Βέρτη, ο οποίος είναι ο ηθικός αυτουργός όλων αυτών και θα τα πούμε στα δικαστήρια. Δούλευα μαζί του σχεδόν δέκα χρόνια. Δικαιώθηκα να πάρω 278.000 ευρώ που μαζί με τους τόκους ανέρχονται σήμερα γύρω στο μισό εκατομμύριο. Πριν 2 έτη υπήρξε η πρώτη απόφαση και εκ τότε προσπαθώ να πάρω τα χρήματά μου αλλά ο κύριος Βέρτης αποφεύγει να με πληρώσει…. Όλα αυτά που λέω τα λέω με στοιχεία. Κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να τα βρούμε εξωδικαστικά αλλά δεν έγινε. Έχω πάρει ένα μέρος των χρημάτων από κατασχέσεις. Δεν ζητάω κάτι παρά μόνο να πάρω τα χρήματά μου» ανέφερε ο Νίκος Πολατίδης.

Στη συνέχεια, η εκπομπή επικοινώνησε και με τον Αλέξη Κούγια που ξεκαθάρισε τι ισχύει.

«Με τις διαφορές του κύριου Βέρτη με πρώην συνεργάτες του και οποιονδήποτε άλλο συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία που εκκρεμεί στα δικαστήρια για πολλά χρόνια δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Για πρώτη φορά ασχολήθηκα με υποθέσεις του κυρίου Βέρτη μετά την έκδοση των αποφάσεων στη Θεσσαλονίκη και όχι με το αστικό κομμάτι, τις διενέξεις δηλαδή με τους πρώην συνεργάτες του. Χειρίζομαι μόνο το ποινικό κομμάτι των υποθέσεων.

Δεν έχω παραστεί σε κανένα δικαστήριο από αυτά που είχε μέχρι τώρα ως δικηγόρος του και αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι θα είμαι δικηγόρος του στα ποινικά δικαστήριο που έρχονται. Εγώ προσωπικά δεν έχω λάβει καμία αγωγή στα χέρια μου» είπε ο γνωστός ποινικολόγος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα