Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΝέος χωρισμός για τον Σπύρο Παπαδόπουλο - "Τέλος με την μελαχρινή 25αρα"...

Νέος χωρισμός για τον Σπύρο Παπαδόπουλο – “Τέλος με την μελαχρινή 25αρα” (BINTEO)

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μπορεί να είναι ένα από τα πιο αγαπητά και αναγνωρίσιμα πρόσωπα της τηλεόρασης, ωστόσο σπάνια απασχολεί τα media με τα προσωπικά του.

Για παράδειγμα, εδώ και δύο χρόνια, μετά τον χωρισμό από τη δεκαετή σχέση του, δεν τον έχουμε ξαναδεί με άλλη σύντροφο. Ήταν στις αρχές του 2010, όταν έγινε γνωστή η είδηση πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει έρθει πολύ κοντά με την ανερχόμενη τότε ηθοποιό, Νικολέτα Κοτσαηλίδου. Εκείνος είχε ανεβάσει στο θέατρο Ριάλτο το έργο «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού», ενώ συμμετείχε στον θίασο του και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Η παράσταση παίχτηκε για τρία χρόνια, σαρώνοντας τα θεατρικά βραβεία και ο Σπύρος Παπαδόπουλος απέκτησε τη νέα του μούσα, διατηρώντας πολύ χαμηλούς τόνους για τη σχέση που μόλις γεννιόταν. Οι δυο τους έμοιαζαν ερωτευμένοι και ταιριαστοί, ωστόσο από το 2020 το ζευγάρι δεν ήταν πια μαζί. Ο φιλικός τους κύκλος υποστήριζε ότι η τριβή του χρόνου έπαιξε ρόλο στην απόφαση να χωρίσουν, πως εκείνη και εκείνος δεν είναι πια ζευγάρι από τον Ιούλιο και πως παρόλο που τραβούν διαφορετικούς δρόμους, διατηρούν καλή επαφή και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον.

Μάλιστα, οι δυο τους  συμπρωταγωνιστήσουν φέτος σε σειρά της ΕΡΤ, ενώ φαίνεται να έχουν προχωρήσει και σε άλλες σχέσεις.

Για τον Παπαδόπουλο πάντως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε, καθώς πρωτοσέλιδο περιοδικού αναφέρει πως χώρισε με την εντυπωσιακή και νεαρή σύντροφό του, που ήταν μαζί τους τελευταίους μήνες. Το όνομά της δεν κυκλοφόρησε ποτέ στα media, ωστόσο υπήρχαν κοινές φωτογραφίες τους από μία κοινή έξοδό τους σε θέατρο το καλοκαίρι.

Ιδού το δημοσίευμα:

Πηγή: sportdog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα