Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyle«Νέος Φιλιππίδης»: Αυτός είναι ο 65χρονος, πασίγνωστος ηθοποιός που κατηγορείται

«Νέος Φιλιππίδης»: Αυτός είναι ο 65χρονος, πασίγνωστος ηθοποιός που κατηγορείται

Άναυδο παρακολουθεί το τηλεοπτικό κοινό τις εξελίξεις στην υπόθεση των παρενοχλήσεων στο χώρο του θεάτρου. Την ώρα που ο κλοιός γύρω από τον Πέτρο Φιλιππίδη στενεύει μια νέα καταγγελία έρχεται να ταράξει ξανά τα νερά του θεάματος.

 Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό» ο Τάσος Τεργιάκης, υπάρχουν καταγγελίες για παρενόχληση από έναν γνωστό 65χρονο ηθοποιό με συμμετοχή σε πολλά σήριαλ:

«Ο γνωστός ηθοποιός κατέχει υψηλή θέση στα δρώμενα του πολιτισμού, κάτι αντίστοιχο με του κυρίου Λιγνάδη. Οι καταγγελίες αυτές σχετίζονται με συγκεκριμένες παραστάσεις και επιθέσεις μέσα σε καμαρίνια. Δεν θα πω πού έχουν γίνει αυτές οι καταγγελίες, αλλά νομίζω ότι θα πάρουν και αυτές τον δρόμο της δικαιοσύνης διότι έστω και αν έχουν παραγραφεί, μπορεί από την ιστορία να βγει κάτι πιο σύγχρονο, ίσως κάτι που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια».

Το Nassosblog έδωσε πληροφορίες για τον 65χρονο ηθοποιό, φωτογραφίζοντας την ταυτότητά του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του λοιπόν πρόκειται για ηθοποιό που συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες και ίσως σε μια από τις δημοφιλέστερες σειρές όλων των εποχών στην Ελληνική ιδιωτική τηλεόραση. Πρόκειται για σειρά του Mega στην οποία πήρε μέρος κυριολεκτικά… στο Παρά πέντε. 

Σύμφωνα με το nassosblog και φέτος παίρνει και πάλι μέρος σε γνωστή τηλεοπτική σειρά και απ’ το κανάλι μάλιστα ψάχνουν ήδη τρόπο να τον «εξαφανίσουν» όπως συνέβη στην περίπτωση Φιλιππίδη. Και αυτό γιατί οι εξελίξεις στην υπόθεση του αναμένεται να είναι ραγδαίες…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα