Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΝέες αποκαλύψεις για όσα κατήγγειλε ο Δημήτρης Μοθωναίος στο "Πρωινό"

Νέες αποκαλύψεις για όσα κατήγγειλε ο Δημήτρης Μοθωναίος στο “Πρωινό”

Στην αρχή της αποκαλυπτικής συνέντευξης που παραχώρησε ο Δημήτρης Μοθωναίος στη Φαίη Σκορδά συγκλονίζοντας τους τηλεθεατές αναφέρθηκε σε μία παράσταση που τον έφτασε στα άκρα έχοντας σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του.

Ο συνεργάτης του στην παράσταση τότε, Γιάννος Περλέγκας, πήρε ανοιχτά θέση για το περιστατικό αποκαλύπτοντας πρόσωπα και πράγματα, που συνέβησαν στο παρασκήνιο της απομάκρυνσης του Δημήτρη Μοθωναίου.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει πως πρόκειται για την παράσταση “Vitrioli” του Γιάννη Μαυριτσάκη σε σκηνοθεσία Ολιβιέ Πι, ότι ο Δημήτρης Μοθωναίος απολύθηκε λόγω πνευμονίας εν μέσω μιας “ανάλγητης συμπεριφοράς” του σκηνοθέτη, παραδέχθηκε πως τόσο ο θίασος σιώπησε -επιλογή για την οποία ντρέπεται σήμερα- ενώ τόνισε πως υπήρξε “μηδενική υποστήριξη” από τη διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου.

Γιάννος ΠερλέγκαςΓια την ιστορία, η παράσταση “Vitrioli” παρουσιάστηκε σε σκηνοθεσία του Γάλλου σκηνοθέτη και συγγραφέα Ολιβιέ Πι, στη Σκηνή “Νίκος Κούρκουλος”, τη θεατρική περίοδο 2012 – 2013.

Μάλιστα, ο Ολιβιέ Πι είχε μιλήσει στο “Αθηνόραμα” το 2013 για τον Δημήτρη Μοθωναίο και την επιλογή ως πρωταγωνιστή στο σκοτεινό αυτό έργο, όπως το χαρακτήριζε τότε ο Τύπος. “Α, είναι μεγάλο αστέρι! Πολύ ταλαντούχος και υπέροχος συνεργάτης. Τρέφω μεγάλο θαυμασμό για τους Έλληνες ηθοποιούς εν γένει. Είναι όλοι τους βαθιά συνδεδεμένοι με την έννοια της τραγωδίας. Οι Γάλλοι ηθοποιοί, ίσως λόγω της παράδοσης του Μολιέρου, είναι εκπληκτικοί κωμικοί. Οι Έλληνες, αντίστοιχα, είναι ασυναγώνιστοι στην τραγωδία. Δεν φαίνονται ποτέ ψευτο-συναισθηματικοί ή αδύναμοι. είναι πανίσχυροι!” είχε δηλώσει ο σκηνοθέτης τότε, σε συνέντευξή του στην Ιλειάνα Δημάδη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα