Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΝέα διαζύγιο στη showbiz μετά τους Ντέμη και Βανδή – Έφυγε από...

Νέα διαζύγιο στη showbiz μετά τους Ντέμη και Βανδή – Έφυγε από το σπίτι και μένει σε ξενοδοχείο

Μπορεί το διαζύγιο του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή να έπεσε… σαν κεραυνός, ωστόσο ρεπορτάζ αναφέρουν πως σύντομα θα «σκάσει» νέα παρόμοια και εξίσου μεγάλη είδηση!

Σύμφωνα με τη στήλη Talk Show της εφημερίδας Spirto, έρχεται κι άλλο διαζύγιο βόμβα μετά από αυτό της Βανδή και του Ντέμη. Αν και δίνουν την εικόνα του τέλειου ζευγαριού, αυτό δεν συμβαίνει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα είναι χώρια εδώ και τρία χρόνια!

Πάντα κατά το ρεπορτάζ, εμφανίζονται μαζί στη δουλειά, αλλά με διαφορετικά αυτοκίνητο! Λένε ότι συγκατοικούν αλλά εκείνη μένει μόνη της στο σπίτι μαζί με τα παιδιά τους. Ενώ εκείνος μέχρι πρότινος έμενε σε δωμάτιο ξενοδοχείου!

Για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν οι επόμενες μέρες. Πάει κάπου άραγες το μυαλό σας; Σύμφωνα πάντα με όσας… ψιθυρίζονται στα δημοσιογραφικά γραφεία, μόλις γίνει και επίσημη η ανακοίνωση του ζευγάριου, θα γίνει χαμός. Πρόκειται για δύο πολύ γνωστά ονόματα, που απασχολούν πολύ συχνά τόσο την τηλεόραση όσο και τα έντυπα. Θα έχουμε νέο… θέμα να ασχολούμαστε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα