Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜπέτυ Λιβανού: Αυτή είναι η ηθοποιός και κούκλα κόρη της – Η...

Μπέτυ Λιβανού: Αυτή είναι η ηθοποιός και κούκλα κόρη της – Η διάσημη σειρά που έχει παίξει

ΗΜπέτυ Λιβανού έχει συνδέσει το όνομά της με το ελληνικό σινεμά και κυρίως με το έργο του συζύγου της, του βραβευμένου σκηνοθέτη Γιώργου Πανουσόπουλου, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο κόρες.

Η 39χρονη Μαργαρίτα Πανουσοπούλου έχει ακολουθήσει τα βήματα των διάσημων γονιών της και έχει διαγράψει τη δική της ξεχωριστή πορεία στον χώρο της υποκριτικής.

Μάλιστα, σε ηλικία δέκα ετών έκανε το καλλιτεχνικό της ντεμπούτο στην ταινία «Ελεύθερη κατάδυση» που σκηνοθετούσε ο πατέρας της, στην οποία υποδύθηκε την κόρη της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη.

Σπούδασε θέατρο στην Αγγλία και στη Δραματική σχολή Italia Conti Academy of Theatre and Dramatic Arts και μετά την αποφοίτησή της εργάστηκε ως ηθοποιός στη Βρετανία, την Ουαλία, την Ιρλανδία, την Σκωτία και το Λονδίνο.

Το 2010 δημιούργησε τη θεατρική ομάδα Παιανίας – Γλυκών Νερών «Εν Λευκώ» και λίγο αργότερα έφυγε στην Αργεντινή για να σπουδάσει χορό (τάνγκο), που λατρεύει. Παράλληλα, ασχολείται και με την διοργάνωση δρωμένων.

Η πρώτη της συνεργασία στην Ελλάδα ήταν με τον Βασίλη Βαφέα στις «Γυναικείες συνωμοσίες». Έκτοτε, έχει συμμετάσχει σε πολλές ταινίες όπως και θεατρικές παραστάσεις, ενώ έχει δουλέψει και στην τηλεόραση.

 

Συγκεκριμένα, την έχουμε δει στην κορυφαία σειρά «Το Νησί», στον ρόλο της Καλλιόπης, όπως και στο «Έρωτας μετά» και σε θεατρικές παραστάσεις όπως: η 12η Νύχτα, Ανεμοδαρμένα Ύψη, Η ζήλια σε 3 φαξ, Η Πληγή, Ιππόλυτος κ.α.

Πηγή: debater.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα