Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜε ποιά νεαρή παρουσιάστρια ξεπέρασε τη Φαίη Σκορδά ο Γιώργος Λιάγκας;

Με ποιά νεαρή παρουσιάστρια ξεπέρασε τη Φαίη Σκορδά ο Γιώργος Λιάγκας;

Ο Γιώργος Λιάγκας ακολούθησε χωριστούς δρόμους με την Φαίη Σκορδά το 2016 και, έκτοτε, οι δυο τους προχώρησαν στη ζωή τους, παρότι σε αρκετές περιπτώσεις έχει ακουστεί πως επανασυνδέονται, κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, απαντώντας παράλληλα στο λόγο του χωρισμού τους.

Ο δημοσιογράφος, μάλιστα, φερόταν να έχει έναν χρόνο μετά το διαζύγιο ένα ειδύλλιο με γνωστή παρουσιάστρια. Οι κοινές τους εμφανίσεις έδωσαν αμέσως αφορμή να γεννηθούν φήμες για ένα νέο ειδύλλιο ανάμεσα στους ελεύθερους Ανθή Σαλαγκούδη και Γιώργο Λιάγκα.

Μετά το πέρασμά της από το Survivor, η παίκτρια που προκάλεσε τις περισσότερες αντιδράσεις στο γνωστό ριάλιτι, μιλάει σε συνέντευξη στο περιοδικό OK και ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε καμία ερωτική σχέση ανάμεσα σε κείνη και τον γνωστό παρουσιαστή.

Η αλήθεια για τη σχέση τους
Απαντώντας σε ερώτηση για το αν την «έσπρωξε» ο Λιάγκας να πάει στο παιχνίδι επιβίωσης, η Σαλαγκούδη απάντησε: «Όντως είχαμε μιλήσει με τον Γιώργο πριν πάω, αλλά δεν ήταν ο πρώτος άνθρωπος που συμβουλεύτηκα». Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τον αν τον κάλεσε εκείνη, η Ανθή Σαλαγκούδη αναρρωτήθηκε: «Έχει σημασία; Εκείνες τις μέρες γινόταν ένας χαμός από τηλέφωνα. Εκείνος με πήρε γιατί είμαστε φίλοι, τον συμπαθώ πολύ και έλαβα σοβαρά υπόψη μου την άποψή του».

Όσο για το αν την ενόχλησε που διάφορες φήμες τους ήθελαν να είναι ζευγάρι, η Ανθή Σαλαγκούδη απάντησε: «Ζορίζομαι κάθε φορά που γράφεται κάτι χωρίς να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και που έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή. Το να βγεις με έναν φίλο σου για φαγητό και να δημιουργούνται υπόνοιες δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Τον πρώτο καιρό που είχα κατέβει στην Αθήνα και είχαν γραφτεί απίστευτα ψέματα για μένα δεν έπαιρνα κανέναν. Αν υπάρχει κάτι που με θίγει πραγματικά από κάποιον που με γνωρίζει, μπορεί να πάρω τηλέφωνο, αλλά γενικά το αποφεύγω», απάντησε.

Πηγή: europost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα