Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜε μεγάλο σόου και σειρά σχεδιάζει «αντεπίθεση» ο ΣΚΑΪ – Ψυχολογικό δράμα...

Με μεγάλο σόου και σειρά σχεδιάζει «αντεπίθεση» ο ΣΚΑΪ – Ψυχολογικό δράμα διά χειρός… Ατζούν

Το κανάλι του Φαλήρου δεν θα αρκεστεί μόνο στο «Survivor» για το δεύτερο μισό της σεζόν. Ενεργοποιεί άμεσα το σόου μεταμφιέσεων «The masked singer» και προγραμματίζει ψυχολογικό δράμα διά χειρός… Ατζούν.

Με ένα μεγάλο σόου και μια νέα δραματική σειρά θα κάνει την «αντεπίθεσή» του ο ΣΚΑΪ στο δεύτερο μισό της σεζόν. Μετά τη σημαντική πτώση τηλεθέασης που υπέστη στην prime time, το κανάλι του Φαλήρου σχεδιάζει προσεκτικά τα επόμενά του βήματα, καθώς, όπως φαίνεται, ούτε και οι ίδιοι πιστεύουν πλέον ότι αρκεί ένα «Survivor» για να φέρει την άνοιξη.

Το κανάλι θα πάει σχεδόν με «σβηστές μηχανές» μετά το τέλος του «Top chef» στις 18 Οκτωβρίου και έως την έναρξη του «Survivor» στα τέλη Δεκεμβρίου, ενώ μετά σχεδιάζει να ενισχύσει περαιτέρω το πρόγραμμά του. Μετά από σχεδόν τρία χρόνια που το έχει στη φαρέτρα του, ο ΣΚΑΪ βγάζει από το συρτάρι το «The masked singer», ένα σόου μεταμφιέσεων που μεταδίδεται με μεγάλη επιτυχία στην Αμερική, ενώ έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις παραγωγής.

Το «The masked singer» ενεργοποιήθηκε ήδη, με στόχο να βγει στον αέρα τον Μάρτιο. Ενώ για την παρουσίαση του εν λόγω σόου, το οποίο είχε απασχολήσει το κανάλι στο παρελθόν, προοριζόταν ο Σάκης Ρουβάς και για την κριτική επιτροπή ο Νίκος Μουτσινάς, πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα δεν έχουν πέσει στο τραπέζι ονόματα, ενώ ενδέχεται ο προηγούμενος σχεδιασμός να επανεξεταστεί. Παρά τις φήμες για απώλεια των δικαιωμάτων του σόου, ο ΣΚΑΪ έχει ενεργή συμφωνία για το «Τhe masked singer», ενώ αναμένεται να επεκτείνει τη διάρκεια του deal.

Βασική δυσκολία του εν λόγω σόου είναι η τήρηση απόλυτης εχεμύθειας, καθώς δεν πρέπει κανείς -κοινό, κριτές, παρουσιαστής- να γνωρίζει την ταυτότητα των celebrities. Οι… μασκοφόροι θα διαγωνίζονται ινκόγκνιτο με ολόσωμα κοστούμια, ενώ καλούνται να υπογράψουν συμβόλαιο απόλυτης μυστικότητας, σύμφωνα με το οποίο δεν πρέπει να αποκαλύψουν τη συμμετοχή τους στο σόου ούτε σε κοντινά τους άτομα.

Το δεύτερο χαρτί που βγάζει από το μανίκι του ο ΣΚΑΪ αφορά νέα επέκταση της συνεργασίας του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, αυτή τη φορά στον τομέα της μυθοπλασίας. Εκτός από το «Survivor», ο Τούρκος παραγωγός θα αναλάβει και την ελληνοποίηση της τούρκικης σειράς «Kirmizi oda» («Κόκκινο δωμάτιο»), ένα ψυχολογικό δράμα με αυτοτελείς ιστορίες.

Στο επίκεντρο θα βρίσκεται μια γυναίκα ψυχολόγος που υποδέχεται στο ντιβάνι του ιατρείου της ανθρώπους που ξεδιπλώνουν ιστορίες με τραυματικές εμπειρίες και σκοτεινά μυστικά βασισμένα σε αληθινά γεγονότα. Ηδη αναζητείται σκηνοθέτης πoυ θα αναλάβει να μεταφέρει τη σειρά στη χώρα μας, ενώ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο ακούγεται το όνομα της Μαρίας Ναυπλιώτου.

Πηγή:enikos.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα