Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜε αυτόν τον ηθοποιό είχε σχέση η Έλενα Τσαβαλιά, πριν τον Μάρκο...

Με αυτόν τον ηθοποιό είχε σχέση η Έλενα Τσαβαλιά, πριν τον Μάρκο Σεφερλή

Τα τελευταία 20 χρόνια η Έλενα Τσαβαλιά έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον σύζυγό της Μάρκο Σεφερλή και τον 19χρονο γιο τους Χάρη.Ωστόσο, σύμφωνα με το Ciao, πριν γνωρίσει και παντρευτεί τον άνδρα της ζωής της, η όμορφη Έλενα ήταν ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό Τάσο Πεζιρκιανίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Μάιο του 2019 μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Τάσος Περζικιανίδης
Λίγα λόγια για την καριέρα του

Ο Τάσος Πεζιρκιανίδης σπούδασε στη Δραματική Σχολή Μακεδονικού Ωδείου και στο Conservatoire National Superieur D’ Art Dramatique του Παρισιού. Ένας από τους ρόλους που αγαπήθηκαν πολύ ήταν εκείνος του «Χάμπου» (αδερφού της Ελένης Γερασιμίδου) στο επιτυχημένο σίριαλ του Mega, «Εμείς και Εμείς».

 

Είχε ερμηνεύσει ρόλους σε πολλές ακόμη τηλεοπτικές σειρές που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, όπως: «Όλα τα κακά της μοίρας μου», «Αληθινές ιστορίες», «Ζωή πατίνι», «Η γενιά των 40» και πολλές ακόμη.

Ήταν στέλεχος του ΚΘΒΕ και είχε συμμετάσχει σε πληθώρα θεατρικών παραστάσεων όπως: Ονειρόδραμα, Ρωμαίος και Ιουλιέττα, Η κωμωδία των παρεξηγήσεων, Φουέντε Οβεχούνα, Ο κατά φαντασίαν ασθενής, Ο Ψεύτης, Ο κύκλος με την κιμωλία, Ο κύριος Πούντιλα και ο άνθρωπός του Μάτι, Τα Παντρολογήματα και πολλές άλλες.

Στη θεατρική του διαδρομή συνεργάστηκε με τουλάχιστον τρεις γενιές άξιων σκηνοθετών μεταξύ των οποίων: Μ. Βολανάκης, Σ. Ευαγγελάτος, Σ. Ντουφεξής, Γ. Ρεμούνδος, Γ. Μιχαηλίδης, Α. Βουτσινάς, Δ. Χρονόπουλος, Σ. Φασουλής, Θ. Τερζόπουλος, Κ. Τσιάνος, Σ. Χατζάκης, Ν. Μιλβόγιεβιτς, Γ. Χουβαρδάς κ.ά.

Πηγή: debater.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα