Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜας έπεσε το σαγόνι με την γυμvή φωτογράφιση της Βρισηίδας Ανδριώτου

Μας έπεσε το σαγόνι με την γυμvή φωτογράφιση της Βρισηίδας Ανδριώτου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έγινε γνώστη στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του “My Style Rocks”, όπου είχε μια πάρα πολύ καλή πορεία. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως το προφίλ της στο Instagram είναι μια από τις αγαπημένες ασχολίες της Βρισηίδας Ανδριώτου, μιας εκ των λίγων παικτριών

που κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα από τη συμμετοχή τους στο My Style Rocks.

Φέτος είδαμε επίσης, την όμορφη μελαχρινή Βρισηίδα Ανδριώτου να παίρνει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς GS Hellas για την ανάδειξη της STAR GS Hellas, της Miss GS Hellas και της MISS GS Young, όπου αναδείχθηκε Miss Aphrodite ????.

Μάλιστα, το νεαρό μοντέλο κοινοποιώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο για τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό, αποκάλυψε το βάρος και το ύψος της, αλλά και την ηλικία της.

Και μπορεί να πέρασε μια δύσκολη περίοδο λόγω της κρίσης στη φιλική σχέση της με την Ιωάννα Τούνη αλλά φαίνεται πως το έχει αφήσει πίσω της όλο αυτό. Όσο για την προσωπική της ζωή. «Είμαι ερωτευμένη.

Είμαι καλά σε αυτόν τον τομέα, αλλά δεν το δείχνω. Προσπαθώ να το κρύβω, γιατί πιστεύω πάρα πολύ στο κακό μάτι. Ούτε στο Instagram το βγάζω, ούτε στους γονείς μου το λέω», είχε εκφράσει χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Πρωινό».

«Μου αρέσει ο σύντροφός μου να είναι άνδρας. Μου αρέσει να είναι και gentleman, να μου ανοίγει την πόρτα στο αμάξι, μου αρέσει να μου δείχνει πως είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του. Θέλω προσοχή.

Είμαι γυναίκα που θέλω να μου μιλάς, να μου δείχνεις ότι σου λείπω… Θέλω προσοχή, σαν κουτάβι», είχε προσθέσει ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει το εξής: «Έχω κάνει λίγες φορές one night stand γιατί είμαι άνθρωπος των σχέσεων. Είμαι λίγο σχεσάκιας».

Δείτε την στην τελευταία της ανάρτηση και θα σας πέσει το σαγόνι!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα