Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜαρκέλλα Γιαννάτου - Λευτέρης Χαρίτος: Ξαφνικός χωρισμός πριν γεννήσει η ηθοποιός -...

Μαρκέλλα Γιαννάτου – Λευτέρης Χαρίτος: Ξαφνικός χωρισμός πριν γεννήσει η ηθοποιός – Τι συνέβη;

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και μετά από σχέση που κράτησε 14 ολόκληρα χρόνια σχέσης, η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος έδωσαν τέλος στο δεσμό τους.
Σύμφωνα με τη Real, η όμορφη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια των Άγριων Μελισσών και ο γνωστός σκηνοθέτης της σειράς, δεν είναι πλέον μαζί, παρ’ όλο που εκείνη κυοφορεί το πρώτο της παιδάκι.

Μία είδηση που ανακοίνωσε η ίδια πριν από λίγο καιρό, ανεβάζοντας μία υπέροχη φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος ήταν μαζί εδώ και παραπάνω από 14 χρόνια και για πολύ καιρό κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μέχρι που ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για την αγαπημένη του.

«Έπαθα σοκ όταν ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σύντροφός μου, μίλησε δημόσια για τη σχέση μας. Ήταν συγκινητικό, αλλά εγώ δεν θα το έκανα. Βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί ο άλλος δεν βαριέται να ακούει τα δικά μου», έχει πει η ηθοποιός παλιότερα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση για τον χωρισμό ήρθε από κοινού, χωρίς κανένας από τους δύο να έχει αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο που η μακροχρόνια σχέση τους έφτασε στο τέλος της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λευτέρης Χαρίτος έχει ακόμα έναν γιο από τον πρώτο του γάμο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα