Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜαρίνα Σταυράκη: Η λαμπερή της εμφάνιση στα σοκάκια της Μυκόνου που «μαγνήτισε»...

Μαρίνα Σταυράκη: Η λαμπερή της εμφάνιση στα σοκάκια της Μυκόνου που «μαγνήτισε» τα βλέμματα (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζει να μαγνητίζει τα βλέμματα με τις κομψές και στιλάτες εμφανίσεις της.

Αυτή τη φορά, η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη έκλεψε την παράσταση στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η κομψότητα δεν έχει ηλικία.

Φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα με φρου φρου τούλι και ένα μεγάλο χρυσό κολιέ που τόνιζε την αίσθηση της πολυτέλειας, η Μαρίνα Σταυράκη έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο στα Ματογιάννια. Το χαρούμενο πρόσωπό της και η αισιόδοξη διάθεσή της συμπλήρωσαν άψογα την εντυπωσιακή της εμφάνιση, προκαλώντας τα βλέμματα των περαστικών.

Η Μαρίνα Σταυράκη έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι είναι μια γυναίκα που αγαπάει τη ζωή και δεν φοβάται να την απολαμβάνει στο έπακρο. Μετά από μια περίοδο αναπροσαρμογής, η ίδια έχει βρει ξανά τον εαυτό της, και είναι πιο δυνατή από ποτέ. Η εμφάνισή της στη Μύκονο είναι άλλη μια απόδειξη αυτής της νέας αρχής.

Η Μύκονος, με τα λευκά κυκλαδίτικα σπίτια, τα γαλάζια νερά και την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για μια λαμπερή εμφάνιση. Η Μαρίνα Σταυράκη, με το στιλ και την αίγλη της, ενισχύει ακόμα περισσότερο τη φήμη του νησιού ως προορισμού για τους λάτρεις της μόδας και της πολυτέλειας.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα