Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜαρία Φιλίππου: «Δηλώνω δούλη του Θεού εφ’ όρου ζωής – Πηγαίνω στην...

Μαρία Φιλίππου: «Δηλώνω δούλη του Θεού εφ’ όρου ζωής – Πηγαίνω στην εκκλησία και προσεύχομαι»

Η Αθηναΐς Νέγκα φιλοξένησε τη Μαρία Φιλίππου το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» στο Action 24, όπου η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε ειλικρινά για τη βαθιά της σχέση με τον Θεό και περιέγραψε την αμφιβολία που βίωσε κάποια στιγμή για Εκείνον.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Φιλίππου μοιράστηκε: «σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής μου, είπα “Θεέ μου, αν υπάρχεις, δείξε μου ένα σημάδι”. Το σημάδι ήρθε αμέσως, κι έτσι δηλώνω δούλη Του εφ’ όρου ζωής. Πιστεύω και δεν πιστεύω απλώς για να πιστεύω. Πηγαίνω στην εκκλησία και προσεύχομαι και στο σπίτι μου».

«Νιώθω συχνά ότι είναι σαν δικός μου άνθρωπος», συνέχισε η ηθοποιός. «Μπορεί να θυμώσω, να προσευχηθώ, ή να γονατίσω. Πιστεύω ότι, ακόμη κι ένας άθεος, όταν έρθει η δύσκολη ώρα, θα πει “Θεέ μου”. Ο καθένας διαχειρίζεται τη θρησκεία όπως θέλει και σωστά πράττει».

Η Μαρία Φιλίππου ανέφερε επίσης: «Πιστεύω και προσπαθώ, δεν επαναπαύομαι, αλλά “συν Αθηνά και χείρα κίνει”. Βρίσκω κάπου να ακουμπήσω. Εξάλλου, αν διαβάσεις την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη, βλέπεις πως είναι κατά βάση ένα φιλοσοφικό κείμενο».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα