Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜαρία Μπακοδήμου: Η ιστορική φωτογραφία με το ανύπαρκτο εσώρουχο που τρέλανε κόσμο

Μαρία Μπακοδήμου: Η ιστορική φωτογραφία με το ανύπαρκτο εσώρουχο που τρέλανε κόσμο

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει δοκιμαστεί σε διάφορα τηλεοπτικά «πράγματα» και στον μέχρι τώρα απολογισμό, το πρόσημο είναι θετικό.

Η όμορφη παρουσιάστρια, συχνά αναστατώνει με διάφορες ενδυματολογικές επιλογές της, ιδιαίτερα σε τηλεοπτικά σόου, λίγο πιο βραδινά, όπου κάνει αποκαλυπτικές εμφανίσεις… αφού οι συνήθως προχωρημένες ώρες προβολής… το επιτρέπουν!

Πολλές φορές, απλά αποδεικνύει με εναλλακτικούς τρόπους, εκτός τηλεόρασης, όπως για παράδειγμα τον “θαυμαστό” κόσμο του instagram, ότι διαθέτει ένα κορμί που δεν στερείται πληθωρικών προσόντων…

Η Μαρία Μπακοδήμου, μετρώντας πολλά χρόνια στον τηλεοπτικό “αέρα” δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να “τσαλακωθεί” και να δείξει ότι το χιούμορ είναι ένα από τα επίσης δυνατά σημεία της!

Στις απίθανες και φανταστικές στιγμές που έχει χαρίσει η Μαρία Μπακοδήμου σε τηλεοπτικό κοινό και θαυμαστές, ξεχωρίζει μία “καυτή”, όσο και μοναδική, επειδή πιθανότατα δεν θα την ξαναδούμε…

Αυτή, όπου η ξανθιά παρουσιάστρια ενσαρκώνοντας – πιθανότατα – τη φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών, ποζάρει ως “γατρός του έρωτα”…

Ναι, σωστά διαβάσατε…

Βέβαια όλο αυτό έχει το “πλούσιο” παρασκήνιό του…

Η Μαρία Μπακοδήμου, λίγο πριν αναλάβει την παρουσίαση του Power of Love, φωτογραφήθηκε και “άναψε” φωτιές, κυριολεκτικά παντού…τρελαίνοντας τους θαυμαστές και ανάβοντας φωτιές στα πρωινά τηλεοπτικά πάνελ!!!

Με ένα απλό μαύρο κορμάκι που δεν απαιτούσε “χρήση” εσωρούχου, πόζαρε για λογαριασμό του περιοδικού Down Town ως «γιατρός του έρωτα», κλέβοντας τις εντυπώσεις για μία ακόμα φορά!

Δείτε την ιστορική φωτογραφία με το ανύπαρκτο εσώρουχο που τρέλανε κόσμο

μπακοδημουιν

Πηγή: pagenews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα