Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜαλού Κυριακοπούλου: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο της στο Instagram

Μαλού Κυριακοπούλου: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο της στο Instagram

Μία σπάνια ανάρτηση μαζί με τον γιο της, έκανε η Μαλού στο προφίλ της στο Instagram. Η γνωστή τραγουδίστρια έχει επιλέξει να μην προβάλλει την προσωπική της ζωή και ελάχιστες είναι οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες του παιδιού της.

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες ανέβασε με την μορφή του Instagram story, μία φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να απολαμβάνει την θάλασσα την ώρα του ηλιοβασιλέματος, μαζί με τον γιο της.

Η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, Χουάν Ροντρίγκεζ, απέκτησαν το παιδί τους το 2017. Καλεσμένη στο εορταστικό επεισόδιο του «Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», η Μαλού είχε μιλήσει και για το πώς γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της.

Συγκεκριμένα, είχε πει: «Τον Χουάν τον γνώρισα σε ένα latin bar. Συναντηθήκαμε, χορέψαμε, εκείνος το ζήτησε. Δεν με ήξερε, γιατί δεν παρακολουθούσε. Ήμουν η κοπέλα εκείνης της βραδιάς».

Στη συνέχεια, είχε περιγράψει: «Με ενθουσίασε σαν άντρας αλλά χαθήκαμε και βρεθήκαμε έπειτα από 3 χρόνια πάλι τυχαία. Τότε είχα βγάλει το “Τους είπες πως” και βλέπω ένα βράδυ ένα μήνυμα που μου έστειλε: “Ακούω το “Τους Είπες Πως” και νιώθω… αλήτη”. Έτσι έσπασε ο πάγος».

«Διορθώθηκε ο… “αλήτη”, έγινε αλήτης πια και περάσανε τα χρόνια», είχε καταλήξει.

enikos.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα