Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜαθεύτηκε 12 χρόνια μετά: H Aιτiα που η Ελένη Μενεγάκη χώρισε τον...

Μαθεύτηκε 12 χρόνια μετά: H Aιτiα που η Ελένη Μενεγάκη χώρισε τον Γιάννη Λάτσιο, το ταξίδι που έφερε διαζύγιο

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το πολύκροτο διαζύγιο ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο, που είχε «σκάσει» σαν «κεραυνός εν αιθρία» στον χώρο της ελληνικής showbiz.

Συγκεκριμένα ήταν στις 29 Ιανουαρίου 2010 όταν ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωναν το διαζύγιό τους με την εξής ανακοίνωση: «Έπειτα από εννέα χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση τριών ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους».

Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος: Το τελευταίο ταξίδι πριν το πολύκροτο διαζύγιο

Ωστόσο, αν και η ανακοίνωση έδειχνε την εικόνα τότε ενός αγαπημένου ζευγαριού, λίγο καιρό μετά θα ακολουθήσουν δημοσιεύματα που θα κάνουν λόγο ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει τουλάχιστον ένα εξάμηνο πριν από την κοινή τους ανακοίνωση. Το τελευταίο τους κοινό ταξίδι έγινε στις 12 Ιουλίου 2009 με προορισμό τη Μυτιλήνη και ουσιαστικά εκεί γράφτηκε με επεισοδιακό τρόπο ο επίλογος σε μία σχέση που πολλοί τη θεωρούσαν ιδανική.

Το συγκεκριμένο ταξίδι έγινε αμέσως μετά την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη από τα Άχλα, όπου είχε πάει πρώτη φορά, έπειτα από παρότρυνση των κουμπάρων της και ο Γιάννης Λάτσιος δεν μπορούσε να πάει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Εκεί η Ελένη Μενεγάκη γνώρισε τον άντρα που τη σημάδεψε, τον Ματέο Παντζόπουλο. Το γυαλί είχε ραγίσει κι έσπασε οριστικά τον μοιραίο Ιούλιο στη Μυτιλήνη. Εκεί που οι δυο τους έπειτα από έντονους διαλόγους κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαν να είναι πια μαζί.

Πηγή: Enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα