Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜαίρη Βυτινάρος: Την καλοβλέπουν στον ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν

Μαίρη Βυτινάρος: Την καλοβλέπουν στον ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν

Καθώς ολοκληρώνεται το πρώτο μέρος της φετινής σεζόν και λίγο πριν αρχίσει το δεύτερο, εκεί δηλαδή που θα γίνουν όλες οι ζυμώσεις για τη διαμόρφωση της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, φαίνεται πως κάποια πρόσωπα έχουν αρχίσει ήδη να βρίσκονται στις σκέψεις των υπευθύνων για το πρόγραμμα. Η Μαίρη Βυτινάρος είναι ένα από αυτά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του zappit.gr, το πέρασμά της από ένα εορταστικό γύρισμα στο κανάλι, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και τις πρώτες σκέψεις για την ένταξή της στην πρωινή ζώνη την επόμενη σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, θεωρείται ότι η Μαίρη Βυτινάρος είναι το πρόσωπο που θα μπορούσε να αναλάβει το γυναικείο και εμπορικό κομμάτι της πρωινής εκπομπής του σταθμού, όποια και αν είναι αυτή του χρόνου.

Τονίζουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι οι σκέψεις είναι για την επόμενη σεζόν και σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για οποιαδήποτε αλλαγή στο Πρωινό φέτος.

Εξάλλου, με βάση τις πληροφορίες που μας έρχονται μέχρι στιγμής, ο τηλεοπτικός χάρτης την επόμενη σεζόν αναμένεται να είναι πολύ διαφορετικός…

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα