Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜίνα Αρναούτη: Η οικογένεια Παντελίδη έχει πάρει από μένα 11.500 ευρώ, εγώ...

Μίνα Αρναούτη: Η οικογένεια Παντελίδη έχει πάρει από μένα 11.500 ευρώ, εγώ δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη ήταν σήμερα (3/6) η Μίνα Αρναούτη.Κατά την διάρκεια της συνέντευξης η κοπέλα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη την ημέρα που έγινε το δυστύχημα, μίλησε για την ζωή της μετά το τροχαίο, αλλά και για την αποζημίωση που διεκδικεί.

Στην αρχή, η Μίνα Αρναούτη εξήγησε ότι: «Η υγεία μου δεν μπορεί να αποκατασταθεί και να γίνει η ζωή μου όπως πριν… Ύστερα από 17 χειρουργεία παίρνω παυσίπονα για να κοιμηθώ. Έχω αναπηρία που θα με συνοδεύει σε όλη μου την ζωή, απλά δεν φαίνεται. Έχω 43% αναπηρία! Δεν είμαι ο άνθρωπος που ήμουν πριν. Έχω αγωνία για την αποζημίωση. Δεν θέλω τα χρήματα για να κάνω διακοπές, έχω κάνει κάποια έξοδα. Το δικαστήριο μου επιδίκασε λιγότερα από 90.000 ευρώ, δεν φτάνουν για τα 17 χειρουργεία που έχω κάνει!».

«Εμένα καταστράφηκε η ζωή μου. Δεν πούλησα στα media το πρόβλημα που μου προκάλεσε το ατύχημα με τον Παντελή Παντελίδη. Δέχομαι μέχρι και σήμερα απειλές για τη ζωή μου. Δεν έχω καταφέρει να σβήσω από το μυαλό μου την ημέρα του δυστυχήματος. Έχω μετατραυματικό στρες και φοβάμαι να ταξιδέψω», σημείωσε.

Η σχέση με την οικογένεια Παντελίδη

Σχετικά με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, ανέφερε: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ με την οικογένεια του Παντελή, δεν ήρθαν ποτέ να με συναντήσουν. Εγώ δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από αυτή την ιστορία, ενώ η οικογένεια Παντελίδη έχει πάρει από μένα 11.500 ευρώ, δικαίως τα πήρε, γιατί έτσι έβγαλε το δικαστήριο. Έχω κάνει αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη για συκοφαντική δυσφήμιση, για δικές τους αναρτήσεις, κάτι κρεμάλες που έβαζε η μητέρα του Παντελή και θεωρούσα ότι όλο αυτό γυρνάει εναντίον μου».

«Θα έμπαινα ξανά στο αυτοκίνητο»

Ακόμα, η Μίνα Αρναούτη είπε: «Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα έμπαινα ξανά στο αυτοκίνητο του Παντελή, δεν φαινόταν μεθυσμένος. Αυτό που λέω και δεν το πιστεύει κανείς είναι ότι ο Παντελής δεν φαινόταν μεθυσμένος».

«Αν δεν μείνω ευχαριστημένη από την απόφαση του δικαστηρίου, θα πάω στον Άρειο Πάγο και δεν θα δεχτώ με τίποτα για τον Γολγοθά που πέρασα να μην αποζημιωθώ, διότι πέρασα πάρα πολύ άσχημα και έφαγα και τρομερό bullying, το μεγαλύτερο που έχει υπάρξει στη χώρα, μετά το δυστύχημα και μέχρι σήμερα. Ιερόδουλη να ήμουν, δεν δικαιούμαι εφόσον μπήκα σε ένα αμάξι με νόμιμο τρόπο να αποζημιωθώ;», τόνισε.

enikos.gr
- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα