Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜίλτος Μακρίδης: Ο άγνωστος ρόλος του στο Master Chef που δεν γνωρίζαμε...

Μίλτος Μακρίδης: Ο άγνωστος ρόλος του στο Master Chef που δεν γνωρίζαμε έως σήμερα!

Ο Μίλτος Μακρίδης δεν παραχωρεί εύκολα συνεντεύξεις, όμως το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”.

Ο γνωστός παρουσιαστής εμφανίστηκε στην τηλεόραση, έπειτα από 7 χρόνια αποχής και έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη Ναταλία Γερμανού.

Ο Μίλτος Μακρίδης, μάλιστα, αποκάλυψε μεταξύ άλλων ποιο ρόλο είχε στο ριάλιτι μαγειρικής “Master Chef” στον πρώτο κύκλο.

Ο ίδιος, ξεκινώντας να απαντάει στις ερωτήσεις, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σε όλες τις δουλειές σκεφτόμουν τελευταίο εμένα. Είχα τσακωθεί και σε κάποιες δουλειές. Για παράδειγμα στην εκπομπή “Ο καλύτερος κερδίζει” είχα τσακωθεί, γιατί οι τουαλέτες των παικτών μύριζαν, δεν ήταν καθαρές. Έλεγα τότε πώς δεν είναι δυνατόν να υποδεχόμαστε παίκτες και να μην είναι καθαρά. Είχα 300 ανθρώπους, που έπρεπε να τους βγάλουμε τον καλύτερό τους εαυτό, για να βγάλουν χιούμορ και να πουν το αστείο. Δε μπορούσαμε να τους ταλαιπωρούμε έτσι».

Όσον αφορά το ρόλο του στο Master Chef, αποκάλυψε για πρώτη φορά: «Στο MasterChef την πρώτη χρονιά ήμουν υπεύθυνος για το σπίτι των παικτών. Τότε, όταν μπήκαν όλοι οι συνεργάτες στο σπίτι και ακούω τον παραγωγό να λέει ότι το σπίτι είναι όχι μόνο καλό για εγκλεισμό, αλλά μυρίζει και πάστρα. Αυτό που βλέπατε ήταν δικό μου δημιούργημα στο κομμάτι της παραγωγής».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα