Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜίκαελ Σουμάχερ: Ποια είναι η σύντροφος του μικρότερου γιου του - Είναι...

Μίκαελ Σουμάχερ: Ποια είναι η σύντροφος του μικρότερου γιου του – Είναι από τα λίγα άτομα που επιτρέπεται να δουν τον θρύλο της F1

Η μέλλουσα νύφη του Μίκαελ Σουμάχερ, Λάιλα Χασάνοβιτς είναι από τα λίγα άτομα εκτός της οικογένειάς του, που έχει τη δυνατότητα να δει τον θρύλο της F1.

Πρόκειται για την 24χρονη σύντροφο του νεότερου γιου του Μίκαελ Σουμάχερ, Μικ. Σύμφωνα με τη DailyMail, η νεαρή έχει το ελεύθερο να επισκέπτεται τον πρώην οδηγό της F1.

Η Λάιλα γεννήθηκε στη Βοσνία, αλλά μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη της Δανίαςμ πριν μετακομίσει στην Κοπεγχάγη στα 19 της. Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ενώ στο Instagram μετρά πάνω από 300.000 ακόλουθους.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 18 μήνες, με τη Bild να αναφέρει πως από την αρχή της σχέσης τους, ήταν η μόνη του σύντροφος που της επετράπη να δει τον «πεθερό» της.

Αυτό αποτελεί ακόμα ένα σημάδι ότι η οικογένεια Σουμάχερ σκοπεύει να είναι λίγο πιο «ανοιχτή» σχετικά με την κατάσταση της υγείας του θρύλου της F1.

O Mίκαελ Σουμάχερ πριν λίγες ημέρες εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια, στον γάμο της κόρης του, Τζίνα στο οικογενειακό τους σπίτι στην Ισπανία.

Είναι η πρώτη φορά που άτομα από το στενό του περιβάλλον τον είδαν εκτός σπιτιού, από τότε που υπέστη το εγκεφαλικό τραύμα που του άλλαξε τη ζωή, ενώ έκανε σκι τον Δεκέμβριο του 2013.

Δείτε φωτογραφίες της Λάιλα







Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα