Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜέμος Μπεγνής: Ήμουν πάρα πολύ ευαίσθητος και γίνομαι αναίσθητος

Μέμος Μπεγνής: Ήμουν πάρα πολύ ευαίσθητος και γίνομαι αναίσθητος

Για τα όσα έχει αναθεωρήσει μεγαλώνοντας μίλησε ο Μέμος Μπεγνής, εκ των πρωταγωνιστών της νέας σειράς του MEGA, «Ταμπού».

Με αφορμή την πρεμιέρα του «Ταμπού», ο Μέμος Μπεγνής μίλησε στην εφημερίδα Real life και αποκάλυψε τη μεγάλη αλλαγή του σε σχέση με το παρελθόν.

Στη δεκαετία που βρίσκεσαι, τι έχεις αναθεωρήσει; Τι έχεις αφήσει πίσω σου;

Έχω αφήσει πίσω μου την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Είναι πονηρά όντα οι άνθρωποι και ζούμε σε μια εποχή πάρα πολύ εγωκεντρική, όπου κυριαρχούν ο απόλυτος υλισμός, το «εγώ», το «θέλω», χωρίς κανένα ίχνος αλτρουισμού.

Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο να είναι ένας άνθρωπος κάτω στο δρόμο και εμείς να μην τον βοηθάμε, αλλά να τραβάμε με το κινητό για να το ανεβάσουμε στο Instagram. Αυτό και μόνο δείχνει μια άρρωστη κοινωνία. Υπάρχει αυταρέσκεια και αυτό το βλέπεις στα άπειρα προφίλ που κυκλοφορούν. Βλέπεις την ψεύτικη ζωή που δείχνουν προς τα έξω για να ζηλέψει ο άλλος.

Εμένα με απογοητεύει βαθύτατα, οπότε δεν πιστεύω στον άνθρωπο, γιατί τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη και αυτό με κάνει σιγά – σιγά πιο αναίσθητο. Ήμουν πάρα πολύ ευαίσθητος και γίνομαι αναίσθητος και δεν με χαλάει ούτε με τρομάζει, ίσα – ίσα μου αρέσει.

newsit.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα