Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜάρκος Σεφερλής: «Έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει αγωγή» –...

Μάρκος Σεφερλής: «Έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει αγωγή» – Περνάει στην αντεπίθεση ο κωμικός

Ο Μάρκος Σεφερλής παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Mega, «Χαμογέλα και Πάλι» με τον κωμικό να δίνει νέες απαντήσεις σε όσους τον έχουν επικρίνει τελευταία για την σάτιρα και συγκεκριμένα για το νούμερό του στο Δελφινάριο με τον non – binary νικητή της Eurovision, Nemo.

Η νέα τοποθέτηση του κωμικού

«Εννοείται, ότι με έχουν θίξει όλα όσα λέγονται τον τελευταίο καιρό, γιατί όλα αυτά που λέγονται δεν είναι κριτική στη δουλειά μου, όπως ισχυρίζονται, γιατί τη δουλειά μου δεν την έχουν δει άρα δεν μπορούν να την κρίνουν. Τη δουλειά μου μπορεί να την κρίνει μόνο ο κόσμος, το κοινό όλων των ηλικιών, που έρχεται κάθε βράδυ και γεμίζει το θέατρο όλα αυτά τα χρόνια.

Όλο αυτό που γίνεται είναι μια οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπο μου – για μια ακόμα φορά με ψευδείς, συκοφαντικούς, υβριστικούς, δυσφημιστικούς χαρακτηρισμούς, τους οποίους είχε χρησιμοποιήσει και η κα. Ακρίτα και για τους οποίους καταδικάστηκε. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να απαντάω. Τόσα χρόνια υπομένω, ακούω όλα αυτά που λέγονται, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος και ένα φρένο.

Χρόνια τώρα με παροτρύνουν οι φίλοι και οι θαυμαστές μου να βγω και να μιλήσω. Και επειδή δεν το έκανα, αυτό έδειχνε λίγο αδυναμία και φόβο, που δεν υπάρχει ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Απλά δεν ήθελα να ασχοληθώ μαζί τους και να τους κάνω το χατίρι να μιλάνε για μένα και να παρατείνεται όλη αυτή η ιστορία με τον «Μάρκο Σεφερλή», που όλοι ξέρουμε τα οφέλη που έχουν όλοι αυτοί οι οποίοι ασχολούνται μαζί του.

Άρα, λοιπόν, το μόνο που μπορώ πλέον να κάνω είναι να κινηθώ για μια ακόμα φορά νομικά, όπως έχω κάνει και στο παρελθόν και έχω δικαιωθεί σε όλες τις υποθέσεις μου. Ήδη, έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει αγωγή εναντίον όλων εκείνων, που σπιλώνουν την τιμή και την υπόληψη μου, αλλά εναντίον όλων εκείνων που δίνουν βήμα σε κάποιους άλλους να βγουν και να πουν το οτιδήποτε ψευδές, υβριστικό και δυσφημιστικό για μένα.

Για το μόνο που χαίρομαι είναι, πως με όλη αυτήν την ιστορία δόθηκε η ευκαιρία σε πολύ κόσμο να βγει να μιλήσει, να εκφραστεί, να δείξει ότι είναι εδώ και έχει άποψη. Μπορεί να μην έχουν θέση σε κάποιο τηλεοπτικό πάνελ, αλλά έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να πιστεύουν ό,τι θέλουν, να θαυμάζουν, να βλέπουν και να διασκεδάζουν με όποιον θέλουν. Σεβαστείτε το», είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα