Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜάριος Καπότσης: Τι αποκαλύπτει για τον γάμο του με την Κόνι Μεταξά

Μάριος Καπότσης: Τι αποκαλύπτει για τον γάμο του με την Κόνι Μεταξά

Αμέσως μετά την εντυπωσιακή πρόταση γάμου που έκανε στη σύντροφό του, Κόνι Μεταξά, ο ολυμπιονίκης Μάριος Καπότσης μιλά στην «R» για τα σχέδιά τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μια όμορφη ημέρα του Φεβρουαρίου, λίγο μετά τη γιορτή των ερωτευμένων, επέλεξε ο ολυμπιονίκης Μάριος Καπότσης για να προσφέρει στην αγαπημένη του, Κόνι Μεταξά, ένα εντυπωσιακό μονόπετρο ζητώντας της να τον παντρευτεί. Κι εκείνη είπε το πολυπόθητο «ναι». Έπειτα από τρία χρόνια σχέσης, ο διεθνής πολίστας και η εκρηκτική περφόρμερ είναι απολύτως σίγουροι για την επιθυμία τους να χαράξουν κοινή πορεία ζωής. Περίμεναν απλώς την κατάλληλη στιγμή για να γίνει η πρόταση και όταν αυτή έγινε μοιράστηκαν την ευτυχία τους με τους διαδικτυακούς φίλους τους.

Ερωτευμένος και ευτυχής, μιλά μόνο με τρυφερότητα για την αγαπημένη του. «Η Κωνσταντίνα είναι ταλαντούχα, πολυπράγμων. Δουλεύει πολύ σκληρά, από το πρωί στις 8 έως αργά το βράδυ. Είναι πάρα πολύ άξια και έχει προγραμματισμό και συγκέντρωση. Είναι όλα μεθοδευμένα στην πορεία της, με πολλή σκέψη και προσπάθεια. Επειδή και οι δύο γονείς της είναι επιτυχημένοι καλλιτέχνες, θέλει να χαράξει τον δικό της δρόμο, κάτι που έχει αρχίσει να το πετυχαίνει. Έχουμε γνωρίσει ο ένας τους γονείς του άλλου, έχουν γνωριστεί μεταξύ τους και κάνουμε καλή παρέα, είμαστε τυχεροί».

Το ζευγάρι, όπως έχει αποκαλύψει πρώτη η «R», σχεδιάζει να κάνει τον θρησκευτικό γάμο του μέσα στο καλοκαίρι, χωρίς, όμως, να έχει ανακοινωθεί επίσημα η ημερομηνία από κάποιον από τους δύο.

Λίγες ημέρες πριν από τη γαμήλια πρόταση, ο ολυμπιονίκης είχε οργανώσει πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια της συντρόφου του, έχοντας μάλιστα… συνενόχους την Ελένη Φουρέιρα και τον συνθέτη Μάριο Ψιμόπουλο. Οι τρεις τους ετοίμασαν τα πάντα με απόλυτη μυστικότητα και, όταν η εορτάζουσα επέστρεψε στο σπίτι, αιφνιδιάστηκε βλέποντας τα αγαπημένα της πρόσωπα να την υποδέχονται με μια εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων.

«Ήταν ένα πάρτι-έκπληξη που οργάνωσα για τα γενέθλια της Κωνσταντίνας και είχαν έρθει καλοί μας φίλοι, ανάμεσά τους η Ελένη Φουρέιρα και ο Μάριος Ψιμόπουλος, με τους οποίους συνεργάζεται στενά», επιβεβαιώνει στην«R» o Μάριος Καπότσης, αναφερόμενος στο τραγούδι «Opa», ένα up-tempo single με ethnic στοιχεία, σε μουσική και παραγωγή Μ. Ψιμόπουλου και στίχους της Εύης Δρούτσα με την Ελένη Φουρέιρα, που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Παράλληλα, ο πολίστας ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι ξεκινά νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, αφού πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα. «Είναι πολλά τα χρόνια που παίζω στην Εθνική ομάδα πόλο, από το 2006, τότε ήμουν 16 χρόνων. Τώρα είμαι σχεδόν 31, οπότε αυτός ο κύκλος τελείωσε. Θα συνεχίσω να παίζω στην ομάδα μου, τη Βουλιαγμένη. Για μένα αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να σταματήσω. Πρέπει να ξέρεις πότε να σταματάς», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του.

«Υπάρχει υγεία στη σχέση μας, η σχέση είναι σοβαρή. Το να κάνω οικογένεια και παιδιά είναι ένας από τους στόχους της ζωής μου. Οι γονείς μου είναι παντρεμένοι πάνω από 30 χρόνια και αποτελούν για μένα πρότυπο ζωής. Είναι δύσκολο να κρατήσει ένας γάμος τόσα χρόνια και είμαστε πολύ ευλογημένοι ως οικογένεια. Η δημιουργία οικογένειας και παιδιών είναι ένας από τους άμεσους στόχους μου», εξηγεί στη Realife ο Μάριος Καπότσης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα