Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα: Διαδικτυακός διασυρμός ήταν και πάει - Αγκαλιές...

Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα: Διαδικτυακός διασυρμός ήταν και πάει – Αγκαλιές και φιλιά μετά τις βρισιές

Ούτε μια βδομάδα δεν κράτησαν οι «μαύρες μέρες» για το ζεύγος Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα. Προηγήθηκαν διασυρμοί από πλευράς του μοντέλου, γράφοντας δημόσια πως την παρατά «για μια σκύλα». Μετά το unfollow και τα «γαλλικά», ακολούθησε κοινή φωτογραφία τους στο Instagram, αλλά και μια μακροσκελής ανάρτηση από τη Νάρα. Σύμφωνα με ξένα ΜΜE το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι και θα το οδηγούσε στο διαζύγιο, είναι η 29χρονη China Suarez, η οποία είναι ηθοποιός, μοντέλο, τραγουδίστρια και χορεύτρια.

«Οι φωτογραφίες που ανεβάζω τους τελευταίους μήνες δείχνουν πόσο χαρούμενοι ήμασταν. Πληγώθηκα πολύ από αυτό που συνέβη. Κάθε μέρα ζητούσα από τον Μάουρο διαζύγιο. Όταν κατάλαβε ότι δεν υπήρχε γυρισμός, μου είπε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, ότι αν ο χωρισμός ήταν ο μόνος τρόπος για να τελειώσει τόσος πόνος, τότε θα έπρεπε να το κάνουμε. Πήγαμε στον δικηγόρο. Σε δύο μέρες ο Μάουρο αποδέχθηκε όλους τους όρους και υπογράψαμε τη συμφωνία. Την επόμενη μέρα μου έγραψε ένα γράμμα, με λόγια που κανείς δεν μου είχε γράψει ποτέ: “Σου έδωσα τα πάντα και έχεις τα πάντα, ελπίζω να είσαι ευτυχισμένη γιατί αυτό θα με έκανε ευτυχισμένο”.

Και εκεί συνειδητοποίησα ότι αν και έχω τα πάντα, δεν έχω τίποτα αν δεν είμαι μαζί του. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η άσχημη στιγμή που περνάμε θα μας δυναμώσει ως ζευγάρι και ως οικογένεια. Το σημαντικό είναι ότι είχαμε και οι δύο την ελευθερία να βάλουμε ένα τέλος στην 8χρονη ιστορία μας, αλλά με την ψυχή μας κουρασμένη από το κλάμα, επιλέξαμε ξανά ο ένας τον άλλον ελεύθερα. Σε αγαπώ Μάουρο Ικάρντι».

 

Λίγα λεπτά μάλιστα έπειτα από το ποστάρισμα της αδερφής της, Γουάντα, η Ζάιρα Νάρα ανέβασε Instastory με την ίδια ακριβώς φωτογραφία του ζευγαριού και τα ακόλουθα γλυκά λόγια: “Η αγάπη θριαμβεύει πάντα, όλα τα υπόλοιπα είναι μόνο ιστορίες”. Στο οργισμένο story που έκανε η Γουάντα Νάρα στις 17 Οκτωβρίου, στο οποίο αποκάλυπτε ότι χωρίζει με τον Μάουρο Ικάρντι αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μία ακόμη οικογένεια κατέστρεψες για μία σκύλα».

Image
Πηγή:Reader.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα