Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyle«Λύγισε» η Ελένη Μενεγάκη – Τι συνέβη, τι μήνυμα έστειλε

«Λύγισε» η Ελένη Μενεγάκη – Τι συνέβη, τι μήνυμα έστειλε

Η Εριέττα Κούρκουλου με ένα τρυφερό και πολύ συγκινητικό κείμενο ευχήθηκε για τα γενέθλιά της -και μέσω Instagram- στη μητέρα της, Μαριάννα Λάτση.

Η 28χρονη στην ανάρτησή της, περιέγραψε όλες τις αρετές που έχει προσφέρει τόσο στην ίδια όσο και στα αδέρφια της, η μητέρα της.

«Σαν μικρό παιδάκι, ήμουν τόσο τυφλή από τον έρωτα που αισθανόμουν για τον μπαμπά μου, που δεν έδινα μεγάλη βάση στην γυναίκα που με κράτησε 9 μήνες στην κοιλιά της (με τεράστιες δυσκολίες)… Μεγαλώνοντας όμως, άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι είχα δίπλα μου μια ηρωίδα. Μια γυναίκα τόσο δυνατή που μπαινόβγαινε πάνω από 10 χρόνια στα νοσοκομεία, φροντίζοντας πρώτα τον πατέρα της τον οποίο λάτρευε με όλο της το είναι, και λίγα χρόνια μετά, τον έρωτα της ζωής της που πάλεψε 6 ολόκληρα χρόνια με τον καρκίνο. Μια γυναίκα που έμεινε μόνη της με δύο μικρά παιδιά και δεν λύγισε ούτε στιγμή μπροστά τους. Μια μαμά, που αγκάλιασε και ενθάρρυνε την μοναδικότητα και των τριών μας και μας πέρασε αξίες όπως η ταπεινότητα, ο σεβασμός στους συνανθρώπους μας, η διακριτική προσφορά σε αυτούς που έχουν ανάγκη, η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση σε ότι επιλέγουμε να κάνουμε. Μια μαμά, που με το παράδειγμά της, μας άνοιξε τον δρόμο σε φιλίες με ανθρώπους που δεν είχαν τα ίδια βιώματα με εμάς και συντρόφους που ήταν απλοί άνθρωποι, βγάζοντάς μας από την φούσκα στην οποία ζουν οι περισσότεροι αυτής της οικονομικής κατάστασης.

Είναι η γυναίκα που στήριξε το πάθος μου για τα ζώα από την πρώτη στιγμή, παρόλο που δεν την συμμεριζόταν. Η ίδια γυναίκα, που γίνεται έξαλλη όταν αφήνουν τις γαρίδες μπροστά μου στην ταβέρνα που τρώμε γατί φοβάται μην στενοχωρηθώ, παρόλο που η ίδια λέει ότι δεν θα έκοβε ποτέ το κρέας. Είναι αυτή που μου υπενθύμιζε πάντα να μην συμβιβαστώ με κάτι λιγότερο από τον απόλυτο έρωτα, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία σημασία η οικονομική κατάσταση του ανθρώπου με τον οποίο θα επέλεγα να κάνω οικογένεια, αρκεί να με θαυμάζει και να τον θαυμάζω. Είναι ο άνθρωπος που δεν με πίεσε ποτέ να κάνω κάτι που είναι αντίθετο στα τα προσωπικά μου πιστεύω και δεν με ρώτησε ποτέ εάν θα παντρευτώ, ή πότε θα «της» κάνω ένα εγγόνι. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος με κάνει να αισθάνομαι περιφανή που είμαι γυναίκα και μου έμαθε ότι είμαστε οι πρωταγωνίστριες της ζωής, παρόλο που πολλές φορές δίνουμε την εντύπωση ότι βρισκόμαστε στο παρασκήνιο. Μανούλα μου, κάθε μέρα με εκπλήσσεις με την αυθεντικότητά σου, την δύναμή σου και την πανέμορφη καρδιά σου. Χρόνια Πολλά !!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

 Το κείμενο συγκίνησε και την Ελένη Μενεγάκη, η οποία σχολίασε κάτω από την ανάρτηση της Εριέττας: «Με συγκίνησες … τα λόγια σου έχουν ειλικρίνεια και βαθύ συναίσθημα ! Σ ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας ! Ένα φιλί στην μανούλα από εμένα».

Μενεγάκη: Το σχόλιο κάτω από την ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα